Povezane vesti
Televizor budućnosti je u ruci svakog čoveka
Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Moj odgovor je jednostavan. Svet se u međuvremenu promenio. Televizija više nije samo aparat u dnevnoj sobi. Danas televizor budućnosti svako nosi u svojoj ruci – to je mobilni telefon. Na telefonu danas gledamo vesti, emisije, filmove, obrazovanje… »
Bogoljub Karić: Televizor budućnosti je u rukama svakog čoveka
Blic pre 16 sati
Bogoljub Karić odgovorio je na pitanja koje je dobijao ovih dana u vezi sa BK televizijom. U saopštenju je napisao: "Poslednjih dana mnogi me pitaju: Da li će se BK televizija vratiti na nacionalnu frekvenciju i kada će ponovo početi sa radom? Moj… »
Karić: Televizor budućnosti je u ruci svakog čoveka
Telegraf pre 16 sati
Poslednjih dana mnogi me pitaju: Da li će se BK televizija vratiti na nacionalnu frekvenciju i kada će ponovo početi sa radom? Moj odgovor je jednostavan. Svet se u međuvremenu promenio. Televizija više nije samo aparat u dnevnoj sobi. Danas televizor… »
Vesti dana »
Pad indeksa na azijskim tržištima: Nafta i dešavanja na Bliskom istoku u fokusu
Blic pre 23 minutajoš 25 povezanih
Novi detalji nesreće u kojoj je stradao brat Darka Lazića: Dragan nije posedovao odgovarajuću dozvolu, prednjim delom motora udario u auto
Kurir pre 8 minutajoš 36 povezanih
Novak izgubio od šampiona, ali kakav meč smo gledali – nestvarno: Vreme Đokoviću ostavlja sve manje snage u nogama, ali i pored toga gledali smo meč godine!
Hot sport pre 8 minutajoš 55 povezanih
Prolećno vreme u Srbiji: Temperature oko 20 stepeni, slaba kiša moguća u pojedinim delovima zemlje
Euronews pre 53 minutajoš 16 povezanih