Povezane vesti
"Zakucao mi je na prozor usred noći" Naša pevačica preživela dramu, spasile je komšije: "Počeo je da udara..."
Telegraf 11.03.2026
Pevačica Zorana Pavić godinama uspešno balansira između muzike i glume, a kako sama kaže, u oba poziva se oseća ispunjeno i srećno. Ipak, ispričala je i neprijatnu situaciju koja joj se dogodila kada se kasno uveče vraćala kući nakon predstave. Zorana… »
"Narkoman mi je usred noći zakucao na prozor, počeo je da udara" Zoranu Pavić spasile komšije, preživela paklenu dramu…
Blic 11.03.2026
Pavić smatra da su aktuelna vremena teža čak i od devedesetih, jer je društvo postalo dehumanizovano i prepuno negativnosti. Osudila je dominaciju tehnologije i veštačke inteligencije, smatrajući da one dodatno otuđuju ljude. Zorana Pavić vrlo je… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Omanu: Ponašaće se kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh /video/
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane
"Oba kuka sam operisala, a treba vodu vući do 5. sprata!" Novi kvar na vodosistemu napravio haos - kako se građani snalaze zbog nestašice!
Kurir pre 37 minutajoš 65 povezanih