Povezane vesti
U Srbiji ga obožavali, a Zvezdi pokazao magiju: Legendarni Brazilac iz Superlige završio karijeru
Mondo pre 21 dana
Brazilski fudbaler Tijago Galvao (36) odlučio je da završi igračku karijeru - mesec dana nakon što je završio saradnju sa ekipom FAP iz Priboja, njegovim čak petim klubom u srpskom fudbalu. Reč je o kreativnom ofanzivcu koji je svojevremeno bio jedan od… »
Brazilac kojeg je volela Srbija završio karijeru: Postigao makazice protiv Zvezde na Marakani, mučio Partizan
Telegraf pre 22 dana
Ljubitelji srpskog fudbala dobro pamte ime Tijago Galvao da Silva. Brazilski fudbaler, kojeg je zbog svojih atraktivnih partija, ali i sjajnog karaktera, brzo zavolela cela Srbija, odlučio je da završi karijeru, a vest je objavio njegov bivši klub u… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 20 minutajoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 5 minutajoš 37 povezanih