Povezane vesti
Orban: Ukrajina preti mojoj porodici
Vesti online 11.03.2026
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da je upoznat sa pretnjama koje dolaze iz Ukrajine i usmerene su na njegovu porodicu, ali je poručio da se on, kao i njegova deca i unuci, neće uplašiti i da će uspeti da se nose sa tim pritiscima. Orban je na… »
Ukrajinci prete mojoj porodici! Sve ima svoju granicu" Orban objavio snimak razgovora: Razgovaraj sa Alizom, razumeće! (video)
Kurir 11.03.2026
Mađarski premijer Viktor Orban objavio je video u kojem navodi da su upućene pretnje njegovoj porodici. Objava se pojavila u sredu, 11. marta, na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici, u jeku kampanje pred parlamentarne izbore u aprilu. "Ukrajinci već… »
Orban poručio: Ukrajina preti mojoj porodici
Večernje novosti 11.03.2026
PREMIJER Mađarske Viktor Orban izjavio je da je upoznat sa pretnjama koje dolaze iz Ukrajine i usmerene su na njegovu porodicu, ali je poručio da se on, kao i njegova deca i unuci, neće uplašiti i da će uspeti da se nose sa tim pritiscima. Foto… »
Vesti dana »
Zaseda Štab za vanredne situacije: Novi kvar na vodosistemu koji snabdeva 5 gradova u Srbiji: "Sistem gubi 70 litara vode u sekundi"
Kurir pre 2 satajoš 59 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 19 minutajoš 22 povezane
Tepić: I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Danas pre 5 satijoš 16 povezanih
Fedorov: Ukrajina pokreće logistički lokdaun protiv ruske vojske, više napada po pozadini
NIN pre 1 satjoš 21 povezana