Povezane vesti

Tramp poziva na ustanak u Iranu, zanemarujući lekciju iz Iraka 1991: BBC urednik

Tramp poziva na ustanak u Iranu, zanemarujući lekciju iz Iraka 1991: BBC urednik

BBC News pre 22 dana
Američki predsednik bi mogao da nauči da je započinjanje ratova mnogo lakše nego njihovo okončavanje, piše međunarodni urednik BBC-ja. Znam šta može da se desi kad američki predsednik pozove na ustanak, a potom se ne učestvuje u njemu kad ovaj izbije. To… »

Južne vesti pre 22 dana
Getty Images Američka vojna vozila tokom vojne operacije proterivanja iračkih trupa iz Kuvajta 1991. Znam šta može da se desi kad američki predsednik pozove na ustanak, a potom se ne učestvuje u njemu kad ovaj izbije. To je zato što sam ovo već video… »

Radio 021 pre 22 dana
Američki predsednik bi mogao da nauči da je započinjanje ratova mnogo lakše nego njihovo okončavanje, piše međunarodni urednik BBC-ja. Getty Images Američka vojna vozila tokom vojne operacije proterivanja iračkih trupa iz Kuvajta 1991. Znam šta može da… »

NIN pre 22 dana
Znam šta može da se desi kad američki predsednik pozove na ustanak, a potom se ne učestvuje u njemu kad ovaj izbije. To je zato što sam ovo već video ranije. Petnaestog februara 1991. godine, da budem precizniji, predsednik Džordž Buš stariji održao je… »

Vesti dana »