Povezane vesti
Tramp poziva na ustanak u Iranu, zanemarujući lekciju iz Iraka 1991: BBC urednik
BBC News pre 6 sati
Američki predsednik bi mogao da nauči da je započinjanje ratova mnogo lakše nego njihovo okončavanje, piše međunarodni urednik BBC-ja. Znam šta može da se desi kad američki predsednik pozove na ustanak, a potom se ne učestvuje u njemu kad ovaj izbije. To… »
Tramp poziva na ustanak u Iranu, zanemarujući lekciju iz Iraka 1991: BBC urednik
Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Američka vojna vozila tokom vojne operacije proterivanja iračkih trupa iz Kuvajta 1991. Znam šta može da se desi kad američki predsednik pozove na ustanak, a potom se ne učestvuje u njemu kad ovaj izbije. To je zato što sam ovo već video… »
Radio 021 pre 6 sati
Američki predsednik bi mogao da nauči da je započinjanje ratova mnogo lakše nego njihovo okončavanje, piše međunarodni urednik BBC-ja. Getty Images Američka vojna vozila tokom vojne operacije proterivanja iračkih trupa iz Kuvajta 1991. Znam šta može da… »
NIN pre 6 sati
Znam šta može da se desi kad američki predsednik pozove na ustanak, a potom se ne učestvuje u njemu kad ovaj izbije. To je zato što sam ovo već video ranije. Petnaestog februara 1991. godine, da budem precizniji, predsednik Džordž Buš stariji održao je… »
Vesti dana »
Sloba i Jelena Radanović stigli u Brestač: Došli da pruže podršku Darku Laziću u najtežim trenucima (video)
Blic pre 3 satajoš 14 povezanih
Đilas u intervjuu: SSP na lokalnim izborima u četiri opštine, povukla se iz Smederevske Palanke
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Prva nedelja rata u Iranu koštala SAD 11,3 milijarde dolara, druga je u toku
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
CNN: Rusija daje Iranu savete kako da koristi dronove na osnovu iskustva iz Ukrajine
Danas pre 9 satijoš 1 povezana