Povezane vesti
Šta Srbi pitaju veštačku inteligenciju: Od pisanja seminarskih radova do zdravstvenih problema
N1 Info pre 21 dana
Od kada se pojavio, ChatGPT je za veoma kratko vreme postao jedan od najkorišćenijih digitalnih alata na svetu. Ni Srbija nije izuzetak. Hiljade ljudi svakodnevno postavlja pitanja veštačkoj inteligenciji od školskih zadataka i prevođenja tekstova do… »
Otkriveno koja pitanja Srbi postavljaju ChatGPT-u i šta sve traže od njega da uradi: Jedna stvar najviše brine stručnjake
Nova pre 21 dana
Od kada se pojavio, ChatGPT je za veoma kratko vreme postao jedan od najkorišćenijih digitalnih alata na svetu. Ni Srbija nije izuzetak. Hiljade ljudi svakodnevno postavlja pitanja veštačkoj inteligenciji – od školskih zadataka i prevođenja tekstova do… »
Srbi otkrili u kojoj branši se danas može dobro zaraditi: "Taj posao je majka, imaćeš više love od dobrih IT stručnjaka"
Blic pre 22 dana
Srbi otkrili da li je posao električara danas cenjen i da li je dobro plaćen Iako ga mnogi hvale ističu da postoji nešto na šta se treba posebno obratiti pažnja U vremenu kada sve više ljudi traži siguran i pristojno plaćen posao, zanat poput električara… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 15 minutajoš 5 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Ključna pitanja o ratu protiv Irana na koja Tramp nije odgovorio
Danas pre 40 minutajoš 37 povezanih