Povezane vesti
'Čuješ li me': Tajnoviti svet sluha ježeva
BBC News 12.03.2026
Istraživači su pustili zvučnu podlogu ježevima kako bi utvrdili frekvenciju tonova koje mogu da čuju. Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja… »
‘Čuješ li me’: Tajnoviti svet sluha ježeva
Danas 12.03.2026
Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi. Oni možda signaliziraju jedni drugima tonove koje… »
NIN 12.03.2026
Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi. Oni možda signaliziraju jedni drugima tonove koje… »
Radio 021 12.03.2026
Istraživači su pustili zvučnu podlogu ježevima kako bi utvrdili frekvenciju tonova koje mogu da čuju. Getty Images Ježevi čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju… »
‘Čuješ li me’: Tajnoviti svet sluha ježeva
Južne vesti 12.03.2026
Getty Images Ježevi čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj… »
Vesti dana »
Država smanjuje akcize na gorivo: Evo da li će i cene na pumpama biti niže
Dnevnik pre 28 minutajoš 33 povezane
Završena sahrana iranskog ajatolaha: Ali Hamnei počiva u najsvetijem mestu u Iranu, njegov sin i naslednik Modžtaba nije se pojavio! (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 40 povezanih
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih
Ukrajina zadala snažan udarac Putinu! Za četiri dana pogođeno čak 35 brodova ruske "flote u senci", a onda još 14 tokom noći! Bukti u azovskom moru (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Nyt: Tramp napustio Tursku starim avionom Air Force One iz bezbednosnih razloga
Euronews pre 2 satajoš 60 povezanih