Povezane vesti
'Čuješ li me': Tajnoviti svet sluha ježeva
BBC News 12.03.2026
Istraživači su pustili zvučnu podlogu ježevima kako bi utvrdili frekvenciju tonova koje mogu da čuju. Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja… »
‘Čuješ li me’: Tajnoviti svet sluha ježeva
Danas 12.03.2026
Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi. Oni možda signaliziraju jedni drugima tonove koje… »
NIN 12.03.2026
Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi. Oni možda signaliziraju jedni drugima tonove koje… »
Radio 021 12.03.2026
Istraživači su pustili zvučnu podlogu ježevima kako bi utvrdili frekvenciju tonova koje mogu da čuju. Getty Images Ježevi čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju… »
‘Čuješ li me’: Tajnoviti svet sluha ježeva
Južne vesti 12.03.2026
Getty Images Ježevi čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj… »
Vesti dana »
Motociklista vozio 234 kilometra na sat na putu Niš - Merošina gde je ograničenje 80
Beta pre 9 minutajoš 23 povezane
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Pravo u centar pre 54 minutajoš 35 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 88 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane