Povezane vesti
'Čuješ li me': Tajnoviti svet sluha ježeva
BBC News pre 19 sati
Istraživači su pustili zvučnu podlogu ježevima kako bi utvrdili frekvenciju tonova koje mogu da čuju. Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja… »
‘Čuješ li me’: Tajnoviti svet sluha ježeva
Danas pre 18 sati
Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi. Oni možda signaliziraju jedni drugima tonove koje… »
NIN pre 18 sati
Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi. Oni možda signaliziraju jedni drugima tonove koje… »
Radio 021 pre 18 sati
Istraživači su pustili zvučnu podlogu ježevima kako bi utvrdili frekvenciju tonova koje mogu da čuju. Getty Images Ježevi čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju… »
‘Čuješ li me’: Tajnoviti svet sluha ježeva
Južne vesti pre 18 sati
Getty Images Ježevi čuju zvukove na mnogo višoj frekvenciji od ljudi Ježevi, pored šmrkanja, gunđanja i hrkanja, možda i međusobno komuniciraju, ukazuju naučnici koji su otkrili raspon sluha ovih životinja. Ova stvorenja čuju zvukove na mnogo višoj… »
Vesti dana »
Vučić najavio niže akcize: Rekao za koliko dana Srbija ima rezervi nafte
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
AP:Naoružan muškarac uleteo vozilom u sinagogu kod Detroita, ubijen napadač, nema povređenih
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
11 godina od pada vojnog helikoptera, država slučaj zataškala, odgovorni i dalje na funkcijama
Ozon press pre 38 minutajoš 1 povezana