Povezane vesti

Savršenstvo Fedea zavredelo najvažniju "desetku" na planeti

Savršenstvo Fedea zavredelo najvažniju "desetku" na planeti

Sportske.net pre 1 dan
Kapiten Real Madrida Fede Valverde sinoć je odigrao fantastičan meč protiv Mančester sitija. Real je u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona pobedio na svom terenu sa 3:0, a urugvajski univerzalac je zabeležio "het-trik", iako mu golovi nisu uža… »
(VIDEO) Neto i sakupljač lopti: Izvinio sam se otprilike 35 puta

(VIDEO) Neto i sakupljač lopti: Izvinio sam se otprilike 35 puta

Sport klub pre 17 sati
Prvotimac Čelsija Pedro Neto izvinio se što je odgurnuo dečaka koji sakuplja lopte pred kraj prve utakmice osmine Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena u kojoj je njegov tim u gostima izgubio sa 5:2. Lopta je izašla van terena na desnoj strani tokom… »
Valverde – zvezda koja više ne može da bude ignorisana

Valverde – zvezda koja više ne može da bude ignorisana

Sport klub pre 18 sati
Federiko Valverdeov het-trik za Real Madrid protiv Mančester sitija pokazuje zašto ovaj pravi Galaktiko više ne može biti „potcenjen“. Desna noga, leva noga, volej. Nije savršen het-trik kao iz udžbenika, ali možda je i bolji. Fede Valverde je bio heroj… »
Sve veći bezobrazluk skupljača lopti pored terena ili razmaženost fudbalera?! Sukob fudbalera i dohvataca koji je preskupo…

Sve veći bezobrazluk skupljača lopti pored terena ili razmaženost fudbalera?! Sukob fudbalera i dohvataca koji je preskupo…

Hot sport pre 19 sati
Zaista sve češče klinci pored terena prelaze sve moguče granice bezobrazluka, definitivno mora početi da se sankcioniše domaćin ako se ovaj trend nastavi! Fudbaler Čelsija Pedro Neto javno se izvinio nakon što je tokom teškog poraza svog tima od Pari Sen… »
Čudesna odbrana golmana Reala: Ljudi gledaju i ne veruju svojim očima (video)

Čudesna odbrana golmana Reala: Ljudi gledaju i ne veruju svojim očima (video)

Kurir pre 21 sat
Real Madrid je pobedio sinoć na svom terenu Mančester siti sa 3:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Pored spektakularnog het-trika Valverdea, meč je obeležila i jedna nestvarna intervencija golmana kraljevskog kluba Tiba Kurtoe. U 75. minutu… »
Gurnuo dečaka koji skuplja lopte, a sad se oglasio: Najveći skandal u Ligi šampiona dobio nastavak

Gurnuo dečaka koji skuplja lopte, a sad se oglasio: Najveći skandal u Ligi šampiona dobio nastavak

Nova pre 21 sat
Fudbaler Čelsija Pedro Neto izvinio se što je odgurnuo dečaka koji sakuplja lopte pred kraj prve utakmice osmine Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena u kojoj je njegov tim u gostima izgubio sa 5:2. Lopta je izašla van terena na desnoj strani tokom… »
As Čelsija "patosirao" skupljača lopti - napravio haos i prošao bez kartona VIDEO

As Čelsija "patosirao" skupljača lopti - napravio haos i prošao bez kartona VIDEO

B92 pre 21 sat
U Parizu smo prethodne večeri odgledali jedan od najsadržajnijih, a svakako najefikasniji meč sezone u Ligi šampiona, u kom je Pari Sen Žermen savladao Čelsi rezultatom 5:2 u prvom meču osmine finala. "Jurio" je Čelsi domaćina i dva puta uspevao da… »
Valverde: Sanjate o ovakvim utakmicama, zaista sam uživao

Valverde: Sanjate o ovakvim utakmicama, zaista sam uživao

Sport klub pre 21 sat
Prvotimac Real Madrida Federiko Valverde, koji je postigao het-trik protiv Mančester sitija u Ligi šampiona, rekao je da odavno nije tako uživao u nekoj utakmici, ali i istakao da je pre svega srećan zbog pobede svog tima. Real Madrid je pobedio na svom… »
Kapiten Reala otvorio dušu posle spektakularnog het-trika: Sanjate o ovakvim utakmicama!

Kapiten Reala otvorio dušu posle spektakularnog het-trika: Sanjate o ovakvim utakmicama!

Kurir pre 21 sat
Fudbaler Real Madrida Federiko Valverde, koji je postigao het-trik protiv Mančester sitija u Ligi šampiona, rekao je da odavno nije tako uživao u nekoj utakmici, ali i istakao da je pre svega srećan zbog pobede svog tima. Real Madrid je pobedio sinoć na… »
Povreda Francuza bacila senku na veliki trijumf! Trener Reala ozbiljno zabrinut: Ne izgleda dobro!

Povreda Francuza bacila senku na veliki trijumf! Trener Reala ozbiljno zabrinut: Ne izgleda dobro!

Kurir pre 22 sata
Fudbaler Real Madrida Ferlan Mendi propustiće sledeću ligašku utakmicu svog tima, a moguće i više, pošto je zamenjen na poluvremenu utakmice Lige šampiona protiv Mančester sitija zbog očigledne povrede, rekao je trener španskog tima Alvaro Arbeloa… »
Sraman potez fudbalera Čelsija - divljački gurnuo dečaka koji skuplja lopte! Posle je hteo u zemlju da propadne: Video sam da…

Sraman potez fudbalera Čelsija - divljački gurnuo dečaka koji skuplja lopte! Posle je hteo u zemlju da propadne: Video sam da…

Kurir pre 22 sata
Fudbaler Čelsija Pedro Neto izvinio se što je odgurnuo dečaka koji sakuplja lopte pred kraj prve utakmice osmine Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena u kojoj je njegov tim u gostima izgubio sa 5:2. Lopta je izašla van terena na desnoj strani tokom… »
Skandal u Ligi šampiona! Oglasio se Pedro Neto nakon što je gurnuo dečaka koji d

Skandal u Ligi šampiona! Oglasio se Pedro Neto nakon što je gurnuo dečaka koji d

Večernje novosti pre 21 sat
Fudbaler Čelsija Pedro Neto izvinio se što je odgurnuo dečaka koji sakuplja lopte pred kraj prve utakmice osmine Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena u kojoj je njegov tim u gostima izgubio sa 5:2. Foto: Profimedia Lopta je izašla van terena na desnoj… »
Neto se izvinio zbog guranja dečaka koji sakuplja lopte

Neto se izvinio zbog guranja dečaka koji sakuplja lopte

Radio sto plus pre 22 sata
Lopta je izašla van terena na desnoj strani tokom sudijske nadoknade, kada je Neto u pokušaju da je što pre vrati u igru odgurnuo dečaka u grudi, pošto se činilo da ovaj pokušava da je zadrži. Dečak je pao, ali je ustao i delovalo je da nije povređen… »
Skandal na terenu prvaka Lige šampiona, fudbaler napao dečaka: "Nasmejao mi se, rekao nešto na francuskom"

Skandal na terenu prvaka Lige šampiona, fudbaler napao dečaka: "Nasmejao mi se, rekao nešto na francuskom"

Mondo pre 1 dan
Fudbaler Čelsija Pedro Neto napao je skupljača lopti Pari Sen Žermena u porazu svog tima 2:5 u Parizu, u meču osmine finala Lige šampiona ove srede. U toku je bila nadoknada vremena i rezultat je bio 4:2 za domaćina kada je Portugalac pokušao da što pre… »

Vesti dana »