Povezane vesti

Orban: Mađarska jedina zemlja EU koja ne šalje novac Ukrajini

Euronews pre 2 sata
Mađarska je jedina zemlja Evropske unije koja ne šalje novac Ukrajini i nema paket mera štednje, izjavio je danas u parlamentu premijer Viktor Orban. On je dodao da Ukrajina ima interesa da se rat nastavi, prenela je agencija MTI. "Nije naše da sudimo da… »
Orban: Mađarska jedina zemlja EU koja ne šalje novac Ukrajini, nije naše da sudimo da li je to ispravno

Orban: Mađarska jedina zemlja EU koja ne šalje novac Ukrajini, nije naše da sudimo da li je to ispravno

NIN pre 4 sati
Mađarska je jedina zemlja Evropske unije koja ne šalje novac Ukrajini i nema paket mera štednje, izjavio je danas u parlamentu premijer Viktor Orban. On je dodao da Ukrajina ima interesa da se rat nastavi, prenela je agencija MTI. "Nije naše da sudimo da… »
Orban: "Mi ne plaćamo ništa više, EU neka se zadužuje za Ukrajinu"

Orban: "Mi ne plaćamo ništa više, EU neka se zadužuje za Ukrajinu"

B92 pre 3 sata
Mađarska blokira sankcije Rusiji

Mađarska blokira sankcije Rusiji

Politika pre 5 sati
Budimpešta osuđuje pretnje Zelenskog upućene mađarskom premijeru Viktoru Orbanu. Mađarska će blokirati usvajanje 20. paketa sankcija Evropske unije protiv Rusije sve dok Ukrajina ne nastavi tranzit ruske nafte kroz naftovod "Družba", izjavio je šef… »

Politika pre 5 sati
Mađarska jedina zemlja bez paketa mera štednje. BUDIMPEŠTA– Mađarska je jedina zemlja Evropske unije koja ne šalje novac Ukrajini i nema paket mera štednje, izjavio je danas u parlamentu premijer Viktor Orban. On je dodao da Ukrajina ima interesa da se… »
Mađarska će blokirati sankcije Rusiji dok se ne nastavi tranzit nafte preko Družbe

Mađarska će blokirati sankcije Rusiji dok se ne nastavi tranzit nafte preko Družbe

RTV pre 5 sati
BUDIMPEŠTA - Mađarska će blokirati usvajanje 20. paketa sankcija Evropske unije protiv Rusije sve dok Ukrajina ne nastavi tranzit ruske nafte kroz naftovod "Družba", izjavio je šef kabineta mađarskog premijera Viktora Orbana, Đerđelj Guljaš. "Ukrajina će… »
Zelenski se razgoropadio: Tramp treba da pritiska Putina, a ne mene, a EU da smisli "plan B"

Zelenski se razgoropadio: Tramp treba da pritiska Putina, a ne mene, a EU da smisli "plan B"

Pravda pre 6 sati
Vladimir Zelenski želi da američki predsednik Donald Tramp pojača pritisak na predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, a da njega ostavi na miru. U razgovoru za "Politiko", šef kijevskog režima rekao je da su Ukrajinci "umorni" od sukoba, ali da… »
Zelenski udario na više frontova: Traži od Trampa da pritisne Putina, proziva Orbana zbog blokade milijardi EU i šalje dronove…

Zelenski udario na više frontova: Traži od Trampa da pritisne Putina, proziva Orbana zbog blokade milijardi EU i šalje dronove…

Blic pre 6 sati
Ukrajinski lider je naglasio da ne veruje Rusiji i odbija da prihvati ultimatume o predaji teritorija Zelenski je optužio premijera Mađarske Viktora Orbana da blokira finansijsku pomoć EU Kijevu Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da… »
Zelenski poručio Trampu: Vršite veći pritisak na Putina, ne na mene

Zelenski poručio Trampu: Vršite veći pritisak na Putina, ne na mene

NIN pre 6 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da očekuje da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pojača pritisak na Rusiju, a ne na Ukrajinu, kako bi se došlo do okončanja rata. Zelenski je u intervjuu za Politiko i nemački list Velt… »
Zelenski poručio Trampu: Vršite veći pritisak na Putina, ne na mene!

Zelenski poručio Trampu: Vršite veći pritisak na Putina, ne na mene!

RTV pre 7 sati
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da očekuje da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pojača pritisak na Rusiju, a ne na Ukrajinu, kako bi se došlo do okončanja rata. Zelenski je u intervjuu za Politiko i nemački… »
Zelenski; Potreban je veći pritisak na Rusiju, a ne na mene

Zelenski; Potreban je veći pritisak na Rusiju, a ne na mene

Politika pre 7 sati
Tramp nedavno ocenio da je ruski predsednik Vladimir Putin spreman za dogovor o primirju i poručio da ukrajinski lider treba brže da postigne sporazum. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da očekuje da predsednik Sjedinjenih Američkih… »
Zelenski moli Trampa: Vršite veći pritisak na Putina, ne na mene

Zelenski moli Trampa: Vršite veći pritisak na Putina, ne na mene

Večernje novosti pre 7 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je da očekuje da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pojača pritisak na Rusiju, a ne na Ukrajinu, kako bi se došlo do okončanja rata. FOTO: Tanjug/AP Zelenski je u intervjuu za Politiko i… »

Vesti dana »