Povezane vesti

Predsednik Vučić za RTS: Goriva će biti dovoljno, držaćemo cene pod kontrolom i smanjiti akcize

Predsednik Vučić za RTS: Goriva će biti dovoljno, držaćemo cene pod kontrolom i smanjiti akcize

RTS pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da moramo da sačuvamo državu. Srbiju moramo da ostavimo u miru, drugi sada neka ratuju, mi smo previše ratovali u prošlosti, kaže predsednik. Napomenuo je da je savez Zagreba, Tirane i Prištine usmeren… »
Predsednik Vučić na RTS-u: „Briga su mi i mladi i stari, zato na izbore idemo sa sloganom Srbija - naša porodica“ Moguće…

Predsednik Vučić na RTS-u: „Briga su mi i mladi i stari, zato na izbore idemo sa sloganom Srbija - naša porodica“ Moguće…

Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Četvrtkom u 9", na Radio-televiziji Srbije (RTS). Predsednik govori o svim aktuelnim svetskim i državnim temama. - Ne želim da govorim o političkim razlikama i posebno mi je teško da budem… »
Vučić: Opozicija favorit u Zapadnoj Srbiji, Kuli i Boru, moguće da predsednički i parlamentarni izbori budu razdvojeni

Vučić: Opozicija favorit u Zapadnoj Srbiji, Kuli i Boru, moguće da predsednički i parlamentarni izbori budu razdvojeni

Newsmax Balkans pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je opozicija favorit u pojedinim sredinama zapadne Srbije, Kuli i Boru pred lokalne izbore 29. marta, dodajući da postoji mogućnost da predsednički i parlamentarni budu razdvojeni. Vučić je rekao da će… »
Predsednik: Savez Tirane, Prištine i Zagreba usmeren protiv Srbije; Nestašice nafte neće biti

Predsednik: Savez Tirane, Prištine i Zagreba usmeren protiv Srbije; Nestašice nafte neće biti

RTV pre 13 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da je ponosan što u njegovom vremenu Srbija ne vodi ratove. Napomenuo je da je savez Zagreba, Tirane i Prištene usmeren prema Srbiji. On je rekao i da je ogromna tragedija kada vam predsednik… »
Vučić o razgovoru sa Plenkovićem u Indiji: Imam dozu straha zbog vojne saradnje Prištine i Zagreba

Vučić o razgovoru sa Plenkovićem u Indiji: Imam dozu straha zbog vojne saradnje Prištine i Zagreba

Euronews pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras za RTS da je ponosan što Srbija ne vodi ratove. On je napomenuo da je savez Zagreba, Tirane i Prištene usmeren prema Srbiji. Srbija, kako je dodao, ima dovoljno odvraćajuće snage za dve zemlje i entitet… »
Vučić o pretnji Plenkovića da će upozoriti NATO zbog Srbije: "Hrvatska, Albanija i tzv. Kosovo u čudu zbog naših raketa"

Vučić o pretnji Plenkovića da će upozoriti NATO zbog Srbije: "Hrvatska, Albanija i tzv. Kosovo u čudu zbog naših raketa"

Mondo pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras u emisiji "Četvrtkom u 9" na Radio-televiziji Srbije (RTS) kada je govorio o svim važnim temama. Nakon komentarisanja politike Slobodana Miloševića, govorio je o vojnom savezu Hrvatske, Albanije i… »
Vučić o politici Slobodana Miloševića: "Nisam siguran da je do kraja razumeo posledice"

Vučić o politici Slobodana Miloševića: "Nisam siguran da je do kraja razumeo posledice"

Mondo pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras na "Radio-televiziji Srbije" (RTS) kada je govorio o mnogim važnim temama. Na početku je govorio o godišnjici ubistva nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića nakon čega je govorio o politici Slobodana… »
Predsednik Vučić gost emisije "Četvrtkom u 9" (RTS 1, 21.00)

Predsednik Vučić gost emisije "Četvrtkom u 9" (RTS 1, 21.00)

RTS pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost u večerašnjoj emisiji "Četvrtkom u 9", koja se od 21 čas emituje na Prvom programu RTS-a. U vreme kada geopolitički lomovi i ratovi menjaju svet kakav je do sada bio – gde je pozicija Srbije, pitanje je na… »
Predsednik Srbije večeras na RTS-u Vučić o svim svetskim temama, ekonomiji, napretku Srbije i izborima

Predsednik Srbije večeras na RTS-u Vučić o svim svetskim temama, ekonomiji, napretku Srbije i izborima

Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji "Četvrtkom u 9", na Radio-televiziji Srbije. Predsednik će govoriti o svim aktuelnim svetskim i državnim temama. - U vreme kada geopolitički lomovi i ratovi menjaju svet, kakav je do… »

Vesti dana »