Повезане вести

Велики број фантомских изборних листа за предстојеће изборе: Које су њихове карактеристике и чему оне служе?

Велики број фантомских изборних листа за предстојеће изборе: Које су њихове карактеристике и чему оне служе?

Радио 021 12.03.2026
Програмски директор Црте Раша Недељков изјавио је да је ова организација у десет локалних самоуправа у којима ће се 29. марта одржати локални избори до сада регистровала 12 лажних листа. Недељков је рекао и да постоје озбиљне… »
Недељков (ЦРТА): Више од четвртине изборних листа у Србији фантомске, режим ствара привид плурализма

Недељков (ЦРТА): Више од четвртине изборних листа у Србији фантомске, режим ствара привид плурализма

Ин медија 12.03.2026
Програмски директор Црте Раша Недељков изјавио је да за више од четвртине проглашених листа постоје основане сумње да су такозване фантомске и да је то хронични проблем изборног процеса у Србији. –Ми ту сумњу не изражавамо на… »
Недељков (Црта): Сумњамо да су многе проглашене листе, више од четвртине, фантомске

Недељков (Црта): Сумњамо да су многе проглашене листе, више од четвртине, фантомске

Данас 12.03.2026
Програмски директор Црте Раша Недељков изјавио је да за више од четвртине проглашених листа постоје основане сумње да су такозване фантомске и да је то хронични проблем изборног процеса у Србији. „Ми ту сумњу на изражавамо на… »

Инсајдер 12.03.2026
Програмски директор Црте Раша Недељков изјавио је да за више од четвртине проглашених листа постоје основане сумње да су такозване фантомске и да је то хронични проблем изборног процеса у Србији. "Ми ту сумњу на изражавамо на… »
Недељков: За више од четвртине изборних листа постоје сумње да су фантомске

Недељков: За више од четвртине изборних листа постоје сумње да су фантомске

НИН 12.03.2026
Програмски директор Црте Раша Недељков изјавио је да за више од четвртине проглашених листа постоје основане сумње да су такозване фантомске и да је то хронични проблем изборног процеса у Србији. "Ми ту сумњу на изражавамо на… »

Бета 12.03.2026
Програмски директор Црте Раша Недељков изјавио је да за више од четвртине проглашених листа постоје основане сумње да су такозване фантомске и да је то хронични проблем изборног процеса у Србији. "Ми ту сумњу не изражавамо на… »

Глас Зајечара 12.03.2026

Сербиан Невс Медиа 12.03.2026
„Ми ту сумњу на изражавамо на основу некаквог осећаја, него по више јасних критеријума. Препоручујем да се на основу тих критеријума погледају изборне листе и видеће се црвене заставице“, рекао је Недељков за лист Нова. Навео… »

Радио сто плус 12.03.2026
“Ми ту сумњу не изражавамо на основу некаквог осећаја, него по више јасних критеријума. Препоручујем да се на основу тих критеријума погледају изборне листе и видеће се црвене заставице”, рекао је Недељков за лист Нова. Навео… »

Вести дана »