Povezane vesti
Nedeljkov (Crta): Sumnjamo da su mnoge proglašene liste, više od četvrtine, fantomske
Danas pre 23 minuta
Programski direktor Crte Raša Nedeljkov izjavio je da za više od četvrtine proglašenih lista postoje osnovane sumnje da su takozvane fantomske i da je to hronični problem izbornog procesa u Srbiji. „Mi tu sumnju na izražavamo na osnovu nekakvog osećaja… »
Nedeljkov (Crta): Sumnjamo da su mnoge proglašene liste, više od četvrtine, fantomske
Insajder pre 1 sat
Programski direktor Crte Raša Nedeljkov izjavio je da za više od četvrtine proglašenih lista postoje osnovane sumnje da su takozvane fantomske i da je to hronični problem izbornog procesa u Srbiji. "Mi tu sumnju na izražavamo na osnovu nekakvog osećaja… »
Nedeljkov: Za više od četvrtine izbornih lista postoje sumnje da su fantomske
NIN pre 1 sat
Programski direktor Crte Raša Nedeljkov izjavio je da za više od četvrtine proglašenih lista postoje osnovane sumnje da su takozvane fantomske i da je to hronični problem izbornog procesa u Srbiji. "Mi tu sumnju na izražavamo na osnovu nekakvog osećaja… »
Beta pre 1 sat
Programski direktor Crte Raša Nedeljkov izjavio je da za više od četvrtine proglašenih lista postoje osnovane sumnje da su takozvane fantomske i da je to hronični problem izbornog procesa u Srbiji. "Mi tu sumnju ne izražavamo na osnovu nekakvog osećaja… »
Glas Zaječara pre 1 sat
Serbian News Media pre 1 sat
„Mi tu sumnju na izražavamo na osnovu nekakvog osećaja, nego po više jasnih kriterijuma. Preporučujem da se na osnovu tih kriterijuma pogledaju izborne liste i videće se crvene zastavice“, rekao je Nedeljkov za list Nova. Naveo je da je na ovim izborima… »
Radio sto plus pre 1 sat
“Mi tu sumnju ne izražavamo na osnovu nekakvog osećaja, nego po više jasnih kriterijuma. Preporučujem da se na osnovu tih kriterijuma pogledaju izborne liste i videće se crvene zastavice”, rekao je Nedeljkov za list Nova. Naveo je da je na ovim izborima… »
Vesti dana »
Delegacija DS i građani, kao i bivši premijer Zoran Živković odali poštu na grobu Zorana Đinđića
N1 Info pre 43 minutajoš 44 povezane
uživo kriza na bliskom istoku Iran napao sedište Šin Beta i izraelske vazduhoplovne baze dronovima
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
Moćni Medvedev u četvrtfinalu – Amerikanac u čudu: „Agresivniji je od Federera“
Sputnik pre 18 minutajoš 83 povezane