Povezane vesti
Orban se snimio i objavio dramatičan video dok zove ćerku: „Ukrajinci sada prete i mojim unucima“
Nova pre 19 minuta
Mađarski premijer Viktor Orban objavio je na Fejsbuku da njegova porodica prima pretnje iz Ukrajine. Uz video koji je podelio, Orban je naveo da su ugroženi njegova deca i unuci. „Ukrajinci već prete mojoj porodici, deci i unucima. Svi su dobro, ali sve… »
Viktor: "Zdravo, mama..." VIDEO
B92 pre 1 sat
Nakon pretnji ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i nekoliko bezbednosnih zvaničnika te zemlje, premijer Mađarske Viktor Orban pozvao je svoju majku i poručio joj da ne brine. "Zdravo, mama! Kako je tata? Jesi li dobro? Dobro sam. A ti? Uvek si… »
Orban objavio potresan video; "Sve ima svoje granice" VIDEO
B92 pre 1 sat
Nakon što je objavljeno da svakodnevno prima pretnje, mađarski premijer Viktor Orban objavio je na Fejsbuku video u kom kaže da su mu ugroženi deca i unuci. "Ukrajinci već prete mojoj porodici, deci i unucima. Svi su dobro, ali sve ima svoje granice!"… »
Orban objavio snimak: nakon pretnji Zelenskog razgovarao sa svojom majkom
Politika pre 1 sat
"Ukrajinci već prete mojoj porodici,deci i unucima. Sve je u redu, ali sve ima svoju granicu" Nakon pretnji ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i nekoliko bezbednosnih zvaničnika te zemlje, premijer Mađarske Viktor Orban pozvao je svoju majku i… »
Orban pozvao je svoju majku i poručio joj da ne brine Viktor: "Zdravo, mama..." (video)
Večernje novosti pre 1 sat
NAKON pretnji ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i nekoliko bezbednosnih zvaničnika te zemlje, premijer Mađarske Viktor Orban pozvao je svoju majku i poručio joj da ne brine. Foto: AP - Zdravo, mama! Kako je tata? Jesi li dobro? Dobro sam. A… »
Orban optužio Ukrajinu da preti njegovoj porodici dok tenzije pred izbore rastu: "Moja deca, moji unuci..."
Telegraf pre 3 sata
Mađarski premijer Viktor Orban optužio je Ukrajince da planiraju napad na njegovu porodicu, dok se sve ogorčeniji sukob između Kijeva i Budimpešte nastavlja, prenosi Guardian. Orban je u sredu uveče objavio video koji navodno prikazuje kako telefonom… »
(Video) "Ukrajinci prete mojoj porodici! Sve ima svoju granicu" Orban objavio snimak razgovora u kom upozorava ćerku: "Pazi na…
Blic pre 15 sati
Viktor Orban je objavio da su upućene pretnje njegovoj porodici, uključujući decu i unuke Na snimku razgovara sa ćerkom i savetuje joj da se ne plaši i da čuva unuku Alizu Premijer Mađarske Viktor Orban objavio je video u kojem tvrdi da su upućene… »
Vesti dana »
U Nišu obeležena godišnjica ubistva Zorana Đinđića, opozicija pokreće inicijativu za spomenik
Južne vesti pre 15 minutajoš 61 povezana
Uživo - "Život mu visi o koncu": Novi vođa Irana teško ranjen u izraelsko-američkom napadu, amputirane mu noge
Mondo pre 19 minutajoš 50 povezanih
Novosađani, iskoristite vikend: Biće sunčano i toplo, od nedelje će biti kiše i malo svežije
Radio 021 pre 45 minutajoš 29 povezanih