Povezane vesti

"Đoković me izveo na večeru sa tri evra u džepu, a račun 300"

"Đoković me izveo na večeru sa tri evra u džepu, a račun 300"

B92 pre 10 sati
Bivši čileanski teniser Paul Kapdevil otkrio je nepoznate detalje o jednom susretu sa Novakom Đokovićem. Čileanac je podelio jednu malo poznatu priču, kada se se sa Đokovićem našao na večeri u Nemačkoj. "Sećam se da smo jednom izašli da jedemo, a Đoković… »
Đoković me izveo na večeru, a imao je samo 3 evra u džepu! Naručivao je jastoga, a kada je stigao račun...

Đoković me izveo na večeru, a imao je samo 3 evra u džepu! Naručivao je jastoga, a kada je stigao račun...

Telegraf pre 10 sati
U svetu tenisa postoje priče koje se godinama čuvaju u svlačionicama, a jedna takva, koja se graniči sa filmskim scenariom, konačno je ugledala svetlost dana. Glavni akteri – tada mladi i siromašni Novak Đoković i čileanski teniser Pol Kapdevil… »
"Morao sam da sahranjujem školske drugove u ratu": Nikad otkrivena priča o Novaku, ispovest koju je godinama brižljivo čuvao…

"Morao sam da sahranjujem školske drugove u ratu": Nikad otkrivena priča o Novaku, ispovest koju je godinama brižljivo čuvao…

Nova pre 17 sati
Nije imao dinara u džepu, nije znao šta će biti sutra, ali je znao šta ga čeka na skali večnosti. Verovao je uvek Novak Đoković. Ponekad se preko te vere prelako prelazi, ali je istina da je Đoković oduvek imao jasan cilj. Još kada je sa sedam godina… »
"Novak mi je rekao da je u ratu sahranio drugare": Đoković mu je dao obećanje koje nikada nije zaboravio

"Novak mi je rekao da je u ratu sahranio drugare": Đoković mu je dao obećanje koje nikada nije zaboravio

Mondo pre 19 sati
Novak Đoković (38) je najbolji teniser svih vremena, o svojio je sve što može da se osvoji u svom sportu. Ono što ga je krasilo kroz celu karijeru je i vera u sebe, svi dobro pamte i snimak kada je kao dete na televiziji rekao da mašta o osvajanju… »
"Uzeo je jastoga, pa biftek, a tri evra u džepu"! Čileanac otkrio kako je Novak Đoković sahranjivao drugove

"Uzeo je jastoga, pa biftek, a tri evra u džepu"! Čileanac otkrio kako je Novak Đoković sahranjivao drugove

Večernje novosti pre 20 sati
NOVAK Đoković je najveći sportista svih vremena, a da bi došao do tog oreola morao je da prođe pakao! FOTO: Tanjug/AP/Andy Wong Sada je sve otkrio, bivši čileanski teniser Paul Kapdevil koji je podelio dirljivu priču o mladom Noletu. Naime, dok su kao… »
Ispovest mladog Novaka: Morao sam da sahranjujem drugove u ratu

Ispovest mladog Novaka: Morao sam da sahranjujem drugove u ratu

Sport klub pre 21 sat
Čak i kada Novak Đoković nije imao ni dinara u džepu, znao je da će biti najbolji na svetu. Kao svoju najveću snagu isticao je pakao kroz koji je prolazio kao dečak. Bivši čileanski teniser Paul Kapdevil podelio je sa javnošću do sada skrivenu priču o… »

Vesti dana »