Povezane vesti

Pojačane mere bezbednosti na dodeli Oskara: Strahuje se od iranskih dronova

Pojačane mere bezbednosti na dodeli Oskara: Strahuje se od iranskih dronova

B92 pre 13 sati
Holivud pod pojačanim merama bezbednosti dočekuje 98. dodelu Oskara, nakon što je FBI upozorio kalifornijske organe reda na mogućnost iranske odmazde dronovima ka zapadnoj obali SAD. Organizatori dodele Oskara poručuju da su bezbednosne mere standardne i… »
Velike mere bezbednosti uoči 98. dodele Oskara: FBI izdao upozorenje na "iransku odmazdu" dronovima

Velike mere bezbednosti uoči 98. dodele Oskara: FBI izdao upozorenje na "iransku odmazdu" dronovima

Kurir pre 17 sati
Organizatori dodele Oskara kažu da su bezbednosne pripreme rutinske i robusne nakon što se pojavila vest o uzbuni FBI-ja pred ovogodišnje Oskara. Oskari su ranije u sredu prostrli crveni tepih u Holivudu, a voditelj Konan O'Brajen i medijski reporteri… »
Velike mere bezbednosti uoči 98. dodele Oskara: Upozorenje FBI-ja zbog iranskih dronova

Velike mere bezbednosti uoči 98. dodele Oskara: Upozorenje FBI-ja zbog iranskih dronova

Telegraf pre 18 sati
Organizatori predstojeće dodele Oskara naglašavaju da su pripreme za bezbednost rutinske, ali izuzetno temeljne, nakon što su se u javnosti pojavile informacije o upozorenju FBI-ja neposredno pre ovogodišnje ceremonije. U sredu je u Holivudu svečano… »

Vesti dana »