Povezane vesti
Pojačane mere bezbednosti na dodeli Oskara: Strahuje se od iranskih dronova
B92 12.03.2026
Holivud pod pojačanim merama bezbednosti dočekuje 98. dodelu Oskara, nakon što je FBI upozorio kalifornijske organe reda na mogućnost iranske odmazde dronovima ka zapadnoj obali SAD. Organizatori dodele Oskara poručuju da su bezbednosne mere standardne i… »
Velike mere bezbednosti uoči 98. dodele Oskara: FBI izdao upozorenje na "iransku odmazdu" dronovima
Kurir 12.03.2026
Organizatori dodele Oskara kažu da su bezbednosne pripreme rutinske i robusne nakon što se pojavila vest o uzbuni FBI-ja pred ovogodišnje Oskara. Oskari su ranije u sredu prostrli crveni tepih u Holivudu, a voditelj Konan O'Brajen i medijski reporteri… »
Velike mere bezbednosti uoči 98. dodele Oskara: Upozorenje FBI-ja zbog iranskih dronova
Telegraf 12.03.2026
Organizatori predstojeće dodele Oskara naglašavaju da su pripreme za bezbednost rutinske, ali izuzetno temeljne, nakon što su se u javnosti pojavile informacije o upozorenju FBI-ja neposredno pre ovogodišnje ceremonije. U sredu je u Holivudu svečano… »
Vesti dana »
(Foto) Hitno! Nižu se upozorenja RHMZ kakva se retko izdaju! Beograd na udaru ogromnog potopa, tutnji na sve strane
Blic pre 6 minutajoš 47 povezanih
SRCE: Izmenama izbornih zakona zloupotrebe će postati legalne, preporuke ODIHR se zloupotrebljavaju
Beta pre 4 satijoš 32 povezane
Fronteks upozorava: Evropa strahuje od oružja iz Ukrajine, moguć scenario bivše Jugoslavije
RTS pre 6 minutajoš 40 povezanih
Niška policija uhapsila prevaranta iz Bugarske: Starijoj ženi uzeo 150.000 evra
Danas pre 3 satajoš 31 povezana