Повезане вести

Инвестиционе граже – зарада и до 20%

Инвестиционе граже – зарада и до 20%

Бизнис и финансије 12.03.2026
12 Како да ми инфлација не поједе новац? Како паметно да упослим своју уштеђевину? Шта ће бити са евром, доларом, ратовима? Као одговор на оваква питања је настао модел „Инвестирам на квадрат“, који омогућава да се новац заштити… »
Инвестиционе гараже – зарада и до 20%: Нова опција модела „Инвестирам на квадрат“

Инвестиционе гараже – зарада и до 20%: Нова опција модела „Инвестирам на квадрат“

БизЛифе 12.03.2026
Како да ми инфлација не поједе новац? Како паметно да упослим своју уштеђевину? Шта ће бити са евром, доларом, ратовима? Као одговор на оваква питања је настао модел „Инвестирам на квадрат“, који омогућава да се новац заштити од… »
Уложите у гаражу на Звездари и зарадите готово 3.000 евра: Узелац открива како до сигурне зараде

Уложите у гаражу на Звездари и зарадите готово 3.000 евра: Узелац открива како до сигурне зараде

Каматица 12.03.2026
Како да ми инфлација не поједе новац? Како паметно да упослим своју уштеђевину? Шта ће бити са евром, доларом, ратовима? Као одговор на оваква питања је настао модел „Инвестирам на квадрат“, који омогућава да се новац заштити од… »
Уложите у гаражу на Звездари и зарадите скоро 3.000 евра! Душан Узелац открива како да кроз заједничку градњу дођете до…

Уложите у гаражу на Звездари и зарадите скоро 3.000 евра! Душан Узелац открива како да кроз заједничку градњу дођете до…

Блиц 12.03.2026
У оквиру пројекта "Звезда Булевара" гаражно место се може купити по инвестиционој цени од 14.250 евра и продати за око 20.000 евра Модел омогућава и људима са мањим капиталом да учествују у тржишту некретнина и остваре профит… »

Вести дана »