Povezane vesti
Investicione graže – zarada i do 20%
Biznis i finansije 12.03.2026
12 Kako da mi inflacija ne pojede novac? Kako pametno da uposlim svoju ušteđevinu? Šta će biti sa evrom, dolarom, ratovima? Kao odgovor na ovakva pitanja je nastao model „Investiram na kvadrat“, koji omogućava da se novac zaštiti od neizvesnosti… »
Investicione garaže – zarada i do 20%: Nova opcija modela „Investiram na kvadrat“
BizLife 12.03.2026
Kako da mi inflacija ne pojede novac? Kako pametno da uposlim svoju ušteđevinu? Šta će biti sa evrom, dolarom, ratovima? Kao odgovor na ovakva pitanja je nastao model „Investiram na kvadrat“, koji omogućava da se novac zaštiti od neizvesnosti, ulaganjem… »
Uložite u garažu na Zvezdari i zaradite gotovo 3.000 evra: Uzelac otkriva kako do sigurne zarade
Kamatica 12.03.2026
Kako da mi inflacija ne pojede novac? Kako pametno da uposlim svoju ušteđevinu? Šta će biti sa evrom, dolarom, ratovima? Kao odgovor na ovakva pitanja je nastao model „Investiram na kvadrat“, koji omogućava da se novac zaštiti od neizvesnosti, ulaganjem… »
Uložite u garažu na Zvezdari i zaradite skoro 3.000 evra! Dušan Uzelac otkriva kako da kroz zajedničku gradnju dođete do…
Blic 12.03.2026
U okviru projekta "Zvezda Bulevara" garažno mesto se može kupiti po investicionoj ceni od 14.250 evra i prodati za oko 20.000 evra Model omogućava i ljudima sa manjim kapitalom da učestvuju u tržištu nekretnina i ostvare profit Kako da mi inflacija ne… »
Vesti dana »
Inženjer Radojević o radovima na sanaciji magistralnog cevovoda: Pukla je druga cev
Morava info pre 11 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 28. maj: Danas pretežno sunčano, na zapadu kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda
NIN pre 41 minutajoš 15 povezanih