Povezane vesti

Iran gađa Jerusalim - raketa pala kod Zida plača VIDEO

Iran gađa Jerusalim - raketa pala kod Zida plača VIDEO

B92 pre 10 sati
Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo je danas da iranski režim ispaljuje rakete na Jerusalim. "Jedna raketa pogodila je lokaciju nekoliko stotina metara od Starog grada, Zida plača, Al-Akse i Hrama Vaskrsenja Hristovog", saopštilo je izraelsko… »
Izrael: Ubijen komandant iranske jedinice Imam Husein u Libanu

Izrael: Ubijen komandant iranske jedinice Imam Husein u Libanu

RTV pre 11 sati
BEJRUT - Komandant divizije "Imam Husein", paravojne jedinice koja deluje uz libanski militantni pokret Hezbolah, Ali Musalam Tabaja, ubijen je zajedno sa zamenikom i više visokih komandanata u vazdušnom napadu izraelske vojske u Libanu tokom protekle… »
Izrael saopštio: Ubijen komandant iranske jedinice Imam Husein u Libanu

Izrael saopštio: Ubijen komandant iranske jedinice Imam Husein u Libanu

Večernje novosti pre 10 sati
KOMANDANT divizije "Imam Husein", paravojne jedinice koja deluje uz libanski militantni pokret Hezbolah, Ali Musalam Tabaja, ubijen je zajedno sa zamenikom i više visokih komandanata u vazdušnom napadu izraelske vojske u Libanu tokom protekle noći… »
Izraelci zakukali: Iran ispaljuje rakete na Jerusalim

Izraelci zakukali: Iran ispaljuje rakete na Jerusalim

Večernje novosti pre 12 sati
Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo je danas da iranski režim ispaljuje rakete na Jerusalim. Foto:Profimedia "Jedna raketa pogodila je lokaciju nekoliko stotina metara od Starog grada, Zida plača, Al-Akse i Crkve Svetog groba", saopštilo je… »
Iran ispalio rakete na Jerusalim: Pogođena lokacija nedaleko od Hrama Hristovog Vaskrsenja

Iran ispalio rakete na Jerusalim: Pogođena lokacija nedaleko od Hrama Hristovog Vaskrsenja

Telegraf pre 12 sati
Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo je danas da iranski režim ispaljuje rakete na Jerusalim. "Jedna raketa pogodila je lokaciju nekoliko stotina metara od Starog grada, Zida plača, Al-Akse i Hrama Vaskrsenja Hristovog", saopštilo je izraelsko… »
​Oficir IRGC-a ubijen u izraelskom vazdušnom napadu u Libanu

​Oficir IRGC-a ubijen u izraelskom vazdušnom napadu u Libanu

Politika pre 15 sati
​Abu Dar Mohamadi, raketne jedinice Hezbolaha, ubijen u napadu. Član Korpusa Islamske Revolucionarne garde (IRGC), Abu Dar Mohamadi, koji je služio kao komandant raketne jedinice Hezbolaha, ubijen je u izraelskom vazdušnom napadu u južnim predgrađima… »
Pogledajte kako su izraelske snage ubile komandanta Hezbolaha u Libanu: Bio je "centralna figura"

Pogledajte kako su izraelske snage ubile komandanta Hezbolaha u Libanu: Bio je "centralna figura"

Telegraf pre 15 sati
Član Korpusa Islamske Revolucionarne garde (IRGC), Abu Dar Mohamadi, koji je služio kao komandant raketne jedinice Hezbolaha, ubijen je u izraelskom vazdušnom napadu u južnim predgrađima Bejruta između 10. i 11. marta, saopštila je Izraelska odbrambena… »

Vesti dana »