Povezane vesti
Nmeča produžio ugovor sa Dortmundom do 2030. godine
Sport klub 12.03.2026
Prvotimac Borusije Dortmund Feliks Nmeča produžio je ugovor sa tim klubom do 2030. godine. „Veoma sam zahvalan na poverenju kluba. Želim da uzvratim to povereje tako što ću dati sve od sebe za Borusiju Dortmund“, rekao je Nmeča za klupski sajt. Ovaj… »
Nemački fudbaler Feliks Nmeča potpisao novi ugovor sa Borusijom iz Dortmunda
Telegraf 12.03.2026
Nemački fudbaler Feliks Nmeča potpisao je novi ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, saopštio je danas klub iz Bundeslige. - Borusija Dortmund je produžila ugovor sa Feliksom Nmečom (25) do 2030. godine. Prethodni ugovor je važio do 2028. godine. Nmeča je… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 2 satajoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih
Najveće interesovanje na Univerzitetu u Beogradu za Stomatološki, Farmaceutski, Medicinski, Ekonomski, FON
NIN pre 3 satajoš 38 povezanih
RERI: Srbija tokom 2025. imala u proseku 104 dana sa prekomernim zagađenjem PM2,5 česticama
Insajder pre 7 satijoš 11 povezanih
Kombi udario u vozilo putarske službe na auto-putu Novi Sad-Beograd, petoro povređeno
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih