Povezane vesti
"Srušio mi se svet, a i dalje živim sa njegovim roditeljima" Bolno priznanje Goge Gačić o razvodu i prevari: On je bio...
Kurir pre 6 dana
Pevačica Goga Gačić u velikoj ispovesti prvi put je otvorila dušu o bolnom razvodu od supruga Marka Gačića, nakon što je priznao da ju je prevario. Goga Gačić priznaje da su joj deca najveći prioritet, ali ne krije koliko joj je teško pao krah braka… »
"Srušio mi se svet..." Bolne reči Goge Gačić o prevari muža i razvodu: "On je bio inicijator da prekinemo"
Telegraf pre 6 dana
Pevačica Goga Gačić i njen, trenutno samo na papiru, suprug Marko Gačić stavili su tačku na svoju zajednicu. Vest je iznenadila sve, budući da su važili za jedan od najskladnijih brakova na estradnoj sceni. Nakon što je on javno izašao i rekao kako jeste… »
"Srušio mi se svet, a i dalje živim sa njegovim roditeljima" Goga o razvodu i prevari Marka Gačića: "On je bio inicijator da…
Blic pre 6 dana
Istakla je da su joj deca i dalje najveći prioritet i da joj je bilo teško da preboli kraj desetogodišnjeg braka. Goga je otkrila da i dalje živi sa bivšim svekrom i svekrvom u porodičnoj kući, gde svako ima zaseban ulaz, a oni su joj velika podrška… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv Aleksinčanke (50) zbog sumnje da je otrovala pse
Serbian News Media pre 2 satajoš 38 povezanih
Totenhem se pobedom oprostio od Lige šampiona, Atletiko u četvrtfinalu
RTS pre 10 minutajoš 34 povezane