Povezane vesti
Milo Đukanović neće na saslušanje pred Anketnim odborom: "O ubistvu Duška Jovanovića već sam pričao"
Newsmax Balkans pre 21 dana
Bivši predsednik i premijer Crne Gore i bivši lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović neće se odazvati pozivu za saslušanje pred Anketnim odborom. Saslušanje je trebalo da se održi u petak u 12 sati u Skupštini Crne Gore, prenosi RTCG… »
Milo Đukanović neće na saslušanje pred Anketnim odborom
Danas pre 21 dana
Bivši predsednik, premijer i lider DPS-a Milo Đukanović neće se odazvati pozivu za saslušanje pred Anketnim odborom, po pitanju tzv. crnih trojki, a koje je trebalo da se održi sutra u 12 sati u Plavoj sali Skupštine Crne Gore. U dopisu predsedniku… »
Đukanović odbija da se pojavi na saslušanju: Šokirao odbor potezom, pa spomenuo ubistvo Jovanovića
Mondo pre 21 dana
Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović obavestio je predsednika Anketnog odbora Andriju Nikolića da neće doći na sednicu zakazanu za sutra, na kojoj je trebalo da bude saslušan. Kako je rekao, na sve dosadašnje pozive crnogorskih institucija odgovarao… »
Vesti dana »
„Bićemo spremni da reagujemo“: Rektor se sastao sa dekanima Beogradskog univerziteta
Danas pre 7 satijoš 10 povezanih
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 9 satijoš 10 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 5 satijoš 23 povezane
Artemis II je još u orbiti: Uz ovu pesmu je kontrola misije probudila astronaute VIDEO
B92 pre 4 satijoš 58 povezanih