Povezane vesti

Igor Duljaj: "Nisu me zvali da se vratim – meni je teško palo što je Čakar tako smenjen"

Igor Duljaj: "Nisu me zvali da se vratim – meni je teško palo što je Čakar tako smenjen"

Dnevnik pre 11 sati
Igor Duljaj je sa Partizanom osvojio jesenju titulu, ali nije uspeo da izdrži trku sa Crvenom zvezdom, te je sredinom proleća dobio otkaz. Bilo je svega tokom njegovog mandata, nesuglasica sa upravom, ali navijači su mu davali neizmernu podršku. Gostovao… »
Duljaj: "Nisu me zvali da se vratim - Čakaru je uništen život"

Duljaj: "Nisu me zvali da se vratim - Čakaru je uništen život"

B92 pre 12 sati
Igor Duljaj je sa Partizanom osvojio jesenju titulu, ali nije uspeo da izdrži trku sa Crvenom zvezdom, te je sredinom proleća dobio otkaz. Bilo je svega tokom njegovog mandata, nesuglasica sa upravom, ali navijači su mu davali neizmernu podršku. Gostovao… »
"Očekivao sam više iz jednog razloga": Igor Duljaj otkrio šta najviše zamera čelnicima Partizana

"Očekivao sam više iz jednog razloga": Igor Duljaj otkrio šta najviše zamera čelnicima Partizana

Mondo pre 14 sati
Bivši trener Partizana Igor Duljaj (46) govorio je o situaciju u Humskoj - posebno o odgovornosti uprave kluba prema navijačima. Klub je nedavno rešio da na mesto šefa struke vrati donedavnog trenera Srđana Blagojevića, koji je na klupi Partizana… »
Duljaj otvorio dušu: Čakaru su uništili život palcem nadole, to nije Partizan

Duljaj otvorio dušu: Čakaru su uništili život palcem nadole, to nije Partizan

Večernje novosti pre 15 sati
VRATIO je Partizan Srđana Blagojevića na klupu, a o njegovom povratku govori se naširoko. Mišljenje je dao i Igor Duljaj. FOTO: M. Vukadinović Nekadašnji igrač i trener Partizana gostovao je na "Una TV" i govorio o dešavanjima u Humskoj. - Nije prijatna… »
"Njemu je na taj način život uništen!" Igor Duljaj oštro i direktno o haosu u Partizanu: Žestoko je opleo zbog jedne odluke!…

"Njemu je na taj način život uništen!" Igor Duljaj oštro i direktno o haosu u Partizanu: Žestoko je opleo zbog jedne odluke!…

Kurir pre 16 sati
Bivši igrač, a potom i trener Partizana, Igor Duljaj, gostovao je na televiziji Una, gde je govorio o aktuelnoj situaciji u Humskoj. On je prvo stao u zaštitu svog bivšeg saigrača Damira Čakara, za kog je istakao kako mu je na ovaj način život uništen. -… »
Duljaj: "Možda je grubo, ali je Partizan uništio život svojoj legendi"

Duljaj: "Možda je grubo, ali je Partizan uništio život svojoj legendi"

Sportske.net pre 15 sati
Gost u okviru emisije "Podne" na TV Una bio je Igor Duljaj, nekadašnji igrač i trener Partizana, koji je komentarisao situaciju u tom klubu u ovom trenutku. „Sada u ovom kratkom vremenskom periodu imali ste priliku da vidite tri ili četiru trenera koji… »
Legendi kluba je uništen život, Partizan mora da je svima na prvom mestu: Igor Duljaj potpuno iskreno o stanju u Paritzanu!

Legendi kluba je uništen život, Partizan mora da je svima na prvom mestu: Igor Duljaj potpuno iskreno o stanju u Paritzanu!

Hot sport pre 17 sati
Igor Duljaj o stanju u FK Partizan: “Damiru Čakaru su uništili život!”! Gost “Podneva” na Una TV bio je Igor Duljaj, nekadašnji igrač i trener FK Partizan, kluba koji je već nekoliko dana glavna tema što u medijima, što među navijačima zbog… »
"Biću grub, uništili su mu život": Igor Duljaj bez zadrške o krizi u Partizanu

"Biću grub, uništili su mu život": Igor Duljaj bez zadrške o krizi u Partizanu

Mondo pre 16 sati
Bivši fudbaler i trener FK Partizan Igor Duljaj gostovao je u emisiji "Podne" na Una TV i osvrnuo se na aktuelnu situaciju u Humskoj koja nimalo nije sjajna. Crno-beli su zimu završili na prvom mestu sa bodom više od Zvezde, dok je sada zaostatak čak… »
Otkrivena plata Srđana Blagojevića: Partizan ga vratio uz ozbiljnu povišicu

Otkrivena plata Srđana Blagojevića: Partizan ga vratio uz ozbiljnu povišicu

Mondo pre 21 sat
Srđan Blagojević vratio se ove nedelje na klupu FK Partizan, četiri meseca pošto ga je smenio Predrag Mijatović. U tom periodu Partizan su vodili Marko Jovanović, Nenad Stojaković i Damir Čakar i došlo je do ogromnog pada u igri crno-belih, pa je zato… »

Vesti dana »