Povezane vesti
Skandal u Pentagonu: Pit Hegset potrošilo milijarde na rakove, korpe za voće, klavir, stolice?!
Telegraf pre 20 dana
Ministarstvo odbrane SAD, koje je predsednik Donald Tramp preimenovao u Ministarstvo za rat, navodno je potrošio više novca u septembru, na kraju fiskalne 2025. godine, nego u bilo kojoj drugoj godini još od 2008. Međutim, dobar deo budžeta nije… »
Na šta je sve šef Pentagona spiskao 93 milijarde dolara za mesec dana: Od jastoga i mašine za sladoled do klavira
Nova pre 20 dana
Američko Ministarstvo odbrane potrošilo je u septembru prošle godine više novca nego u bilo kom trenutku od 2008. godine, ali značajan deo tog novca nije otišao na osnovne vojne potrebe. Kako pokazuje analiza organizacije Open the Books, Pentagon je samo… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 21 minutajoš 5 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 11 minutajoš 37 povezanih