Povezane vesti
Takis Lemonis pred Spartak: ''Ovu utakmicu zaista igramo 'za svoj život', ja to tako vidim!''
Sportske.net pre 1 dan
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Takis Lemonis rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Spartaka mora da igra "za svoj život" i da će svaki protivnik morati dobro da se potrudi kako bi uzeo bodove na Čairu. "Moramo… »
Radnički na Čairu dočekuje Spartak: Lemonis traži maksimalnu opreznost, Ilić poziva navijače na podršku
Glas juga pre 1 dan
Radnički ove sezone igra znatno sigurnije pred svojim navijačima, pa u klubu veruju da bi podrška sa tribina mogla da bude važan faktor i u predstojećem duelu. Šef stručnog štaba Radničkog Takis Lemonis istakao je da njegov tim očekuje veoma ozbiljan… »
Spartak stiže na Čair Lemonis: Protiv Subotičana igramo za svoj život
Kurir pre 1 dan
"Moramo mnogo da se potrudimo i da shvatimo da ovu utakmicu zaista igramo 'za svoj život'. Ja to tako vidim. Dakle, ako neko dolazi ovde da nam uzme bodove, moraće dobro da se potrudi. Kada pričam sa igračima u svlačionici, kažem im, mi smo u našoj kući… »
Trener Radničkog Lemonis: Protiv Spartaka igramo za svoj život
Radio sto plus pre 1 dan
“Moramo mnogo da se potrudimo i da shvatimo da ovu utakmicu zaista igramo ‘za svoj život’. Ja to tako vidim. Dakle, ako neko dolazi ovde da nam uzme bodove, moraće dobro da se potrudi. Kada pričam sa igračima u svlačionici, kažem im, mi smo u našoj kući… »
"Moraće da se potrude na našem terenu" Takis Lemonis poslao jaku poruku pred meč Radnički - Spartak
Večernje novosti pre 1 dan
Fudbalski klub Radnički ugostiće u 27. kolu Superlige Srbije ekipu Spartaka. Niški tim ove godine igra dobro kod kuće, a želja je da niz bude nastavljen. Šef stručnog štaba Radničkog Takis Lemonis o narednom protivniku govorio je u superlativu. FOTO: FK… »
Lemonis pred Spartak: Moramo biti veoma obazrivi
Niške vesti pre 1 dan
Šef stručnog štaba Radničkog Takis Lemonis o narednom protivniku govorio je u superlativu. „Analizirali smo Spartak poslednjih nekoliko dana, reč je o veoma opasnom timu. Moramo biti veoma obazrivi. Slušam priče da neki njihovi igrači neće igrati, ali… »
Vesti dana »
Zborovi danas organizuju Beogradski marš – šetnju gradom dugu 39 kilometara
Serbian News Media pre 4 satijoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD bombardovale iransko ostrvo Harg; Mediji: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTV pre 9 minutajoš 43 povezane
Izdato upozorenje! Košava će u Banatu dostizati udare olujne jačine
Dnevnik pre 3 satajoš 26 povezanih
Vučić: Ovo je olakšanje, hvala Evropljanima na trudu; Petković: Izbegli smo najcrnji scenario za Srbe na KiM
RTS pre 39 minutajoš 16 povezanih