Повезане вести
Сјајна вест из атлетике: Ћатовић на Светском дворанском првенству!
РТВ Нови Пазар пре 2 дана
Репрезентативац Србије у атлетици Алдин Ћатовић рекао је данас да се нада што бољем резултату и пласману у дисциплини 1.500 метара на предстојећем Светском дворанском првенству у пољском граду Торуњу. “Изненађен сам. Ту долазе… »
Алдин Ћатовић на Светском дворанском првенству: „Част је трчати са освајачима олимпијских медаља“
Сербиан Невс Медиа пре 1 дан
Репрезентативац Србије у атлетици Алдин Ћатовић рекао је данас да се нада што бољем резултату и пласману у дисциплини 1.500 метара на предстојећем Светском дворанском првенству у пољском граду Торуњу. „Изненађен сам. Ту долазе… »
Ћатовић на Светском првенству: Част је трчати са освајачима олимпијских медаља
Радио сто плус пре 1 дан
“Изненађен сам. Ту долазе најбољи на свету, освајачи олимпијских медаља. Знао сам да ћу као сениор трчати с њима, али нисам веровао да ћу као јуниор да учествујем на тако великом такмичењу”, рекао је Ћатовић. Атлетичар Новог… »
Вести дана »
УЖИВО Зборови у Београдском маршу: Шетња градом дуга 39 километара, колона стигла у Борчу
Данас пре 47 минутајош 7 повезаних
У УАЕ ухапшено десет страних држављана: Делили снимке напада дронова, а који садрже обмањујући и измишљен садржај
Еуроневс пре 57 минутајош 42 повезане
Курти и Соренсен договорили: Боравишне дозволе за српске студенте и просветне раднике на годину дана на Косову
Н1 Инфо пре 1 сатјош 26 повезаних
У овим деловима Србије данас ће падати киша: На снази метеоаларм због опасне појаве, стиже Баба Марта
Мондо пре 2 сатајош 26 повезаних
Петковић: Пронашли смо решење за Србе на КиМ поводом примене Закона о странцима
Правда пре 7 минутајош 16 повезаних