Povezane vesti

Mreža zborova Novog Sada organizuje obeležavanje 11 godina od pada helikoptera kod MSUV

Mreža zborova Novog Sada organizuje obeležavanje 11 godina od pada helikoptera kod MSUV

Radio 021 pre 9 sati
Mreža zborova Novog Sada u petak, 13. marta, organizuje obeležavanje 11 godina od pada helikoptera u kojem je život izgubilo sedam osoba. Kako su najavili, obeležavanje će biti održano u parku kod Muzeja savremene umetnosti Vojvodine. "Nesreća se… »
SRCE: „Jedanaest godina od tragedije helikoptera bez sudskog epiloga i odgovornosti“

SRCE: „Jedanaest godina od tragedije helikoptera bez sudskog epiloga i odgovornosti“

Serbian News Media pre 10 sati
Resorni odbor za odbranu i unutrašnje poslove pokreta Srbija centar (SRCE) oglasio se povodom 11. godišnjice pada vojnog helikoptera Mi-17, podsećajući javnost da ni nakon više od decenije niko nije snosio odgovornost za tragediju u kojoj je stradalo… »
SRCE: 11 godina od pada vojnog helikoptera - država slučaj zataškala, a odgovorni i dalje na funkcijama

SRCE: 11 godina od pada vojnog helikoptera - država slučaj zataškala, a odgovorni i dalje na funkcijama

N1 Info pre 11 sati
Stranka Srbija centar (SRCE) saopštila je da ni 11 godina posle pogibije četiri člana posade i tri putnika vojnog helikoptera "Mi-17" 13. marta 2015. godine niko nije snosio odgovornost, a tužilaštvo obustavilo slučaj, iako je komisija formirana za taj… »
SRCE: 11 godina od pada vojnog helikoptera, država slučaj zataškala, odgovorni i dalje na funkcijama

SRCE: 11 godina od pada vojnog helikoptera, država slučaj zataškala, odgovorni i dalje na funkcijama

Beta pre 11 sati
Stranka Srbija centar (SRCE) saopštila je da ni 11 godina posle pogibije četiri člana posade i tri putnika vojnog helikoptera "Mi-17" 13. marta 2015. godine niko nije snosio odgovornost, a tužilaštvo obustavilo slučaj, iako je komisija formirana za taj… »

Serbian News Media pre 11 sati
Stranka Srbija centar (SRCE) saopštila je da ni 11 godina posle pogibije četiri člana posade i tri putnika vojnog helikoptera „Mi-17“ 13. marta 2015. godine niko nije snosio odgovornost, a tužilaštvo obustavilo slučaj, iako je komisija formirana za taj… »

Radio sto plus pre 10 sati
Resorni odbor za odbranu i unutrašnje poslove stranke SRCE naveo je u saopštenju da je su ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koje smatra odgovornima, na istim funkcijama 11 godina kasnije, dok je penzionisani komandant… »
Komemorativni skup povodom 11 godina od pada helikoptera u petak u parku kod MSUV

Komemorativni skup povodom 11 godina od pada helikoptera u petak u parku kod MSUV

Moj Novi Sad pre 14 sati
Mreža zborova Novog Sada sutra, 13. marta, organizuje komemorativni skup povodom 11. godišnjice tragičnog pada helikoptera u kojem je život izgubilo sedam osoba. Komemoracija će biti održana u 18 časova u parku kod Muzeja savremene umetnosti Vojvodine… »

Vesti dana »