Povezane vesti
Mreža zborova Novog Sada organizuje obeležavanje 11 godina od pada helikoptera kod MSUV
Radio 021 pre 9 sati
Mreža zborova Novog Sada u petak, 13. marta, organizuje obeležavanje 11 godina od pada helikoptera u kojem je život izgubilo sedam osoba. Kako su najavili, obeležavanje će biti održano u parku kod Muzeja savremene umetnosti Vojvodine. "Nesreća se… »
SRCE: „Jedanaest godina od tragedije helikoptera bez sudskog epiloga i odgovornosti“
Serbian News Media pre 10 sati
Resorni odbor za odbranu i unutrašnje poslove pokreta Srbija centar (SRCE) oglasio se povodom 11. godišnjice pada vojnog helikoptera Mi-17, podsećajući javnost da ni nakon više od decenije niko nije snosio odgovornost za tragediju u kojoj je stradalo… »
SRCE: 11 godina od pada vojnog helikoptera - država slučaj zataškala, a odgovorni i dalje na funkcijama
N1 Info pre 11 sati
Stranka Srbija centar (SRCE) saopštila je da ni 11 godina posle pogibije četiri člana posade i tri putnika vojnog helikoptera "Mi-17" 13. marta 2015. godine niko nije snosio odgovornost, a tužilaštvo obustavilo slučaj, iako je komisija formirana za taj… »
SRCE: 11 godina od pada vojnog helikoptera, država slučaj zataškala, odgovorni i dalje na funkcijama
Beta pre 11 sati
Stranka Srbija centar (SRCE) saopštila je da ni 11 godina posle pogibije četiri člana posade i tri putnika vojnog helikoptera "Mi-17" 13. marta 2015. godine niko nije snosio odgovornost, a tužilaštvo obustavilo slučaj, iako je komisija formirana za taj… »
SRCE: 11 godina od pada vojnog helikoptera, država slučaj zataškala, odgovorni i dalje na funkcijama
Serbian News Media pre 11 sati
Stranka Srbija centar (SRCE) saopštila je da ni 11 godina posle pogibije četiri člana posade i tri putnika vojnog helikoptera „Mi-17“ 13. marta 2015. godine niko nije snosio odgovornost, a tužilaštvo obustavilo slučaj, iako je komisija formirana za taj… »
Radio sto plus pre 10 sati
Resorni odbor za odbranu i unutrašnje poslove stranke SRCE naveo je u saopštenju da je su ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koje smatra odgovornima, na istim funkcijama 11 godina kasnije, dok je penzionisani komandant… »
Komemorativni skup povodom 11 godina od pada helikoptera u petak u parku kod MSUV
Moj Novi Sad pre 14 sati
Mreža zborova Novog Sada sutra, 13. marta, organizuje komemorativni skup povodom 11. godišnjice tragičnog pada helikoptera u kojem je život izgubilo sedam osoba. Komemoracija će biti održana u 18 časova u parku kod Muzeja savremene umetnosti Vojvodine… »
Vesti dana »
Mladić i devojka stari 19 godina poginuli u Bušijama, tinejdžerka teško povređena: Sleteli kolima u kanal
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 14 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Bitka za Ormuski moreuz – nova faza rata SAD, Izraela i Irana
RTV pre 25 minutajoš 9 povezanih
Kakav preokret! Nikola Jokić brutalnom partijom razbio najbolji tim u 2026. godini (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih
Globalni AI startap Wonderful prikupio 150 miliona dolara i ubrzano širi timove u Adria regionu
Bloomberg Adria pre 0 minutajoš 1 povezana