Povezane vesti

Prosinečki otvorio dušu o Zvezdi, pa se dotakao Arnautovića: „Definitivno je neko poseban za Zvezdu i navijače!“

Prosinečki otvorio dušu o Zvezdi, pa se dotakao Arnautovića: „Definitivno je neko poseban za Zvezdu i navijače!“

Hot sport pre 19 sati
Prosinečki se prisetio starih dana u crveno-belom dresu! Legendarni fudbaler Robert Prosinečki, koji je nosio dres Crvene zvezde, ali i Real Madrida i Barselone, započeo je novu epizodu u trenerskoj karijeri – preuzeo je reprezentaciju Kirgistana krajem… »
Prosinečki otvorio dušu: Govorio o Zvezdi, Realu, Pepu Gvardioli

Prosinečki otvorio dušu: Govorio o Zvezdi, Realu, Pepu Gvardioli

Sport klub pre 21 sat
Legendarni fudbaler Robert Prosinečki govorio je u intervjuu za Flashscore o svojoj trenerskoj karijeri, uspomenama iz slavne generacije Crvene zvezde iz Barija, ali i o savremenom fudbalu. Prosinečki trenutno radi kao selektor Kirgistana, a kako je… »
Prosinečki emotivno o Zvezdi: "Moj najbolji period u fudbalu"

Prosinečki emotivno o Zvezdi: "Moj najbolji period u fudbalu"

B92 pre 21 sat
Robert Prosinečki se u intervjuu za "Flashscore" prisetio Crvene zvezde i emotivno govorio o periodu u crveno-belim bojama. Jedno od najprepoznatljivijih imena sa prostora bivše Jugoslavije ponovo je u centru pažnje. Legendarni fudbaler Robert… »
Prosinečki govorio o Arnautoviću i poručio: "Zvezda mi je najlepši period života u fudbalu"

Prosinečki govorio o Arnautoviću i poručio: "Zvezda mi je najlepši period života u fudbalu"

Telegraf pre 22 sata
Jedan od najvećih fudbalskih majstora sa Balkana, legendarni as Crvene zvezde, Real Madrida i Barselone, Robert Prosinečki, ponovo je u centru pažnje. Popularni "Veliki Žuti" krajem prošle godine preuzeo je kormilo reprezentacije Kirgistana, a u… »

Vesti dana »