Povezane vesti
Cene nekretnina u Kikindi veće nego prošle godine
RTV pre 21 dana
KIKINDA - U odnosu na prošlu godinu, tržište nekretnina u Kikindi beleži rast cena za 15 do 20 procenata. U nedostatku novogradnje, posebno su traženi stanovi manje kvadrature. Zahvaljujući različitim merama i podsticajima države, veća je potražnja i za… »
Kvadrat ide i do 1.300 evra! Mere podsticaja i krediti za mlade „probudili“ tržište nekretnina u Kikindi! Kuće na severu…
Dnevnik pre 20 dana
KIKINDA: U odnosu na prošlu godinu, tržište nekretnina u Kikindi beleži rast cena za 15 do 20 procenata. U nedostatku novogradnje, posebno su traženi stanovi manje kvadrature. Zahvaljujući različitim merama i podsticajima države, veća je potražnja i za… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 9 minutajoš 30 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 1 satjoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 34 minutajoš 49 povezanih