Povezane vesti
Otkud Putinu spisak koji je pokazao Vučiću?! Evo šta predsednik Srbije kaže!
Pravda pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na RTS-u, govorio je na mnoge teme, a posebno se osvrnuo na odnose sa Rusijom. Predsednik kaže da razume ruske partnere i da je Srbija mnogo dala u prijateljstvo sa Rusijom. "Moj posao je da volim Srbiju i… »
Vučić: Odnose između Rusa i Srba nikakva politika ne može da sruši
Vesti online pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija mnogo dala radi očuvanja odnosa sa Rusijom i da te odnose nikakva politika ne može da sruši. „Savest mi je čista i trudio sam se da sačuvam tradicionalne odnose“, rekao je predsednik… »
Vučić: Odnose između Rusa i Srba nikakva politika ne može da sruši
Sputnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija mnogo dala radi očuvanja odnosa sa Rusijom i da te odnose nikakva politika ne može da sruši. „Savest mi je čista i trudio sam se da sačuvam tradicionalne odnose“, rekao je predsednik… »
Vučić priznao Putinu da je srpska municija završila u Ukrajini: "To može imati dvostruke posledice"
Radio 021 pre 10 sati
Predsednik Srbije je u intervjuu za "Zidojče cajtung" potvrdio da je deo municije proizvedene u Srbiji, preko posrednika, završio u Ukrajini, ali je naveo i da je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu to otvoreno izložio. "Razgovarao sam s Putinom na… »
Vesti dana »
"Našli su se u čudu kad su videli da imamo hipersonične balističke rakete" Vučić: "Imamo značajan broj i imaćemo još više"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
AP:Naoružan muškarac uleteo vozilom u sinagogu kod Detroita, ubijen napadač, nema povređenih
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
SRCE: Više od decenije država zataškava slučaj pada vojnog helikoptera, odgovorni na funkcijama
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Američke akcije pale nakon sve većih poremećaja u snabdevanju zbog rata SAD i Irana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane