Povezane vesti

Otkud Putinu spisak koji je pokazao Vučiću?! Evo šta predsednik Srbije kaže!

Otkud Putinu spisak koji je pokazao Vučiću?! Evo šta predsednik Srbije kaže!

Pravda pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na RTS-u, govorio je na mnoge teme, a posebno se osvrnuo na odnose sa Rusijom. Predsednik kaže da razume ruske partnere i da je Srbija mnogo dala u prijateljstvo sa Rusijom. "Moj posao je da volim Srbiju i… »
Vučić: Odnose između Rusa i Srba nikakva politika ne može da sruši

Vesti online pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija mnogo dala radi očuvanja odnosa sa Rusijom i da te odnose nikakva politika ne može da sruši. „Savest mi je čista i trudio sam se da sačuvam tradicionalne odnose“, rekao je predsednik… »

Sputnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija mnogo dala radi očuvanja odnosa sa Rusijom i da te odnose nikakva politika ne može da sruši. „Savest mi je čista i trudio sam se da sačuvam tradicionalne odnose“, rekao je predsednik… »
Vučić priznao Putinu da je srpska municija završila u Ukrajini: "To može imati dvostruke posledice"

Vučić priznao Putinu da je srpska municija završila u Ukrajini: "To može imati dvostruke posledice"

Radio 021 pre 24 dana
Predsednik Srbije je u intervjuu za "Zidojče cajtung" potvrdio da je deo municije proizvedene u Srbiji, preko posrednika, završio u Ukrajini, ali je naveo i da je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu to otvoreno izložio. "Razgovarao sam s Putinom na… »

Vesti dana »