Povezane vesti
Bolna ispovest Aleksandre Mladenović, zbog ovoga je pila lekove: "Ne znam gde ću da pobegnem, ja sam svaki dan umirala"
Mondo pre 14 sati
Pevačica Aleksandra Mladenovićotkrila je da je imala veliki problem sa anksioznošću, te da je to počelo još u "Zvezdama Granda". Ona je gostujući u emisiji na AdriaTV, prvi put javno govorila o problemu sa mentalnim zdravljem, te otkrila da je u nekim… »
"Mislila sam da umirem, pila sam hormon sreće" Prva bolna ispovest Aleksandre Mladenović o teškom periodu: Bilo mi je belo…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Aleksandra Mladenovićotkrila je da je imala veliki problem sa anksioznošću, te da je to počelo još u " Zvezdama Granda". Ona je gostujući u emisiji na AdriaTV, prvi put javno govorila o problemu sa mentalnim zdravljem, te otkrila da je u nekim… »
"Mislila sam da umirem, bilo mi je belo pred...": Aleksandra završila na lekovima: "Pustila sam da umrem"
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je imala veliki problem sa anksioznošću, te da je to počelo još u Zvezdama Granda. Ona je gostujući u emisiji na AdriaTV, prvi put javno govorila o problemu sa mentalnim zdravljem, te otkrila da je u nekim… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 1 satjoš 79 povezanih
Pre 11 meseci Dragan Lazić uradio posebnu stvar za ćerku: "Nije sreća u bajkama devojčice moja"
Mondo pre 40 minutajoš 56 povezanih
Američki avion koji se srušio u Iraku: Više od šest decenija okosnica sposobnosti Vojske SAD za dopunu goriva u letu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
BLOG UŽIVO: Izrael gađao više od 200 ciljeva u Iranu, četiri člana posade poginula u padu američkog aviona, NATO presreo raketu koju je Iran ispalio ka Turskoj
Insajder pre 1 satjoš 42 povezane
Mladić i devojka stari 19 godina poginuli u Busijama, još jedna tinejdžerka teško povređena: sleteli kolima u kanal
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 32 povezane