Povezane vesti

Bolna ispovest Aleksandre Mladenović, zbog ovoga je pila lekove: "Ne znam gde ću da pobegnem, ja sam svaki dan umirala"

Bolna ispovest Aleksandre Mladenović, zbog ovoga je pila lekove: "Ne znam gde ću da pobegnem, ja sam svaki dan umirala"

Mondo pre 14 sati
Pevačica Aleksandra Mladenovićotkrila je da je imala veliki problem sa anksioznošću, te da je to počelo još u "Zvezdama Granda". Ona je gostujući u emisiji na AdriaTV, prvi put javno govorila o problemu sa mentalnim zdravljem, te otkrila da je u nekim… »
"Mislila sam da umirem, pila sam hormon sreće" Prva bolna ispovest Aleksandre Mladenović o teškom periodu: Bilo mi je belo…

"Mislila sam da umirem, pila sam hormon sreće" Prva bolna ispovest Aleksandre Mladenović o teškom periodu: Bilo mi je belo…

Kurir pre 14 sati
Pevačica Aleksandra Mladenovićotkrila je da je imala veliki problem sa anksioznošću, te da je to počelo još u " Zvezdama Granda". Ona je gostujući u emisiji na AdriaTV, prvi put javno govorila o problemu sa mentalnim zdravljem, te otkrila da je u nekim… »
"Mislila sam da umirem, bilo mi je belo pred...": Aleksandra završila na lekovima: "Pustila sam da umrem"

"Mislila sam da umirem, bilo mi je belo pred...": Aleksandra završila na lekovima: "Pustila sam da umrem"

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je imala veliki problem sa anksioznošću, te da je to počelo još u Zvezdama Granda. Ona je gostujući u emisiji na AdriaTV, prvi put javno govorila o problemu sa mentalnim zdravljem, te otkrila da je u nekim… »

Vesti dana »