Povezane vesti
"Ne razumem Zvezdinu nedisciplinu, divim se Đoanu Penjaroji": Aleksandar Vučić o večitima u Evroligi
Mondo pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je nastupe srpskih timova Crvene zvezde i Partizana u Evroligi. Crveno-belima je zamerio slabu igru u odbrani, a odao je veliko priznanje crno-belima na treneru Đoanu Penjaroji. "Ne znam šta će Zvezda da… »
Vučić o večitima: Ne razumem nedisciplinu u Zvezdi! Željko Obradović je najveći svih vremena, ali fasciniran sam Penjarojom…
Kurir pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na Radio-televiziji Srbije, dotakao se učešća večitih rivala Crvene zvezde i Partizana u Evroligi. Vučić je bio prilično oštar prema Crvenoj zvezdi, za koju ne krije da navija. "Ne znam šta će Zvezda da… »
Vućić o zvezci: Ne znam šta će Zvezda da uradi, bio bih srećan da igra fajnal for
Večernje novosti pre 1 dan
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Četvrtkom u 9" na RTS gde je govorio najaktuelnijim temama. Photo: U-BT Cluj-Napoca - Ne znam šta će Zvezda da uradi, bio bih srećan da igra fajnal for, predvideo sam da će naučestvovati Olimpijkos… »
Vučić: Ne razumem tu vrstu nediscipline u Zvezdi! Željko je najveći svih vremena, ali to što radi Penjaroja...
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na RTS-u, otvoreno je progovorio o aktuelnoj situaciji u Evroligi, igrama Crvene zvezde i Partizana, ali i o trenerima koji ostavljaju najjači utisak na njega ove sezone. Iako nikada nije krio da je navijač… »
Vesti dana »
Spisak objavljen! Stejt department nudi 10 miliona dolara za informacije o novom vođi Irana: Na listi i ovi visoki funkcioneri
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Evropska komisija o nabavci oružja od Kine: Evropski put Srbije zahteva jasne strateške izbore
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Milica Todorović prvi put u javnosti nakon porođaja: Skockala se u fulu i poručila: "Ispunila mi se želja" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana