Povezane vesti
Tuga u domu Marije Šerifović: Pevačici uginuo pas kojeg je mnogo volela - "Sad su sve pljeskavice tvoje" (foto)
Kurir pre 20 sati
Marija Šerifović ostala je bez svog voljenog bića, koga je, kako smo svi mogli da vidimo na njenim objavama s njim - obožavala. Hak je u njen život ušao, nakon što joj je uginuo prvi pas Robi. Haka je obožavao i njen sin Mario, pa je Marija pokazivala… »
Pre par dana mu slavili rođendan, sad objavila tužne vesti: Marija Šerifović se slomila zbog smrti ljubimca
Mondo pre 20 sati
Marija Šerifović je podelila tužne vesti iz svog doma, emotivnim objavama se oprostila od svog ljubimca - psa Haka. "A život, život ima svoj kalendar. Debeli moj trute, sad su sve pljeskavice tvoje. Nedostajaćeš svima. Svi psi idu u raj", napisala je u… »
Marija Šerifović slomljena od bola, podelila tužne vesti: "Debeli moj trute, nedostajaćeš!", oprostila se od ljubimca
Blic pre 24 sata
Posvetila mu je dirljive reči i naglasila koliko će joj nedostajati pas. Nedavno je govorila i o svom sinu, ističući koliko joj je promenio život i koliko majčinska ljubav znači. Marija Šerifović je podelila tužne vesti iz svog doma, emotivnim objavama… »
Tuga u domu Marije Šerifović, oglasila se tužnim vestima - uginuo joj pas: "Debeli moj trute, sada su sve…"
Telegraf pre 1 dan
Pevačici Mariji Šerifović je uginuo pas za kog je bila veoma vezana. Oglasila se u kasne sate i oprostila od njega: - A život, život ima svoj kalendar... Debeli moj trute, sad su sve pljeskavice tvoje!!! Nedostajaćeš svima. Svi psi idu u raj - napisala… »
Vesti dana »
Tramp: Iran potpuno poražen, želi sporazum koji ja ne bih prihvatio; Rojters: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTS pre 4 minutajoš 18 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, s najvišom temperaturom do 21 stepen
Insajder pre 44 minutajoš 17 povezanih
Miler-Mekintajer i potezi koji su rešili meč: Ukrao lopte, zakucao preko najboljeg, Arena je "eskplodirala"
Telegraf pre 4 minutajoš 22 povezane
Rajakovićev Toronto se vratio pobedama: Posle dva poraza - Darkova četa srušila Finiks! (video)
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih