Povezane vesti

"Ako ti je otac mojih godina - ja ovo ne mogu da radim": Naš glumac u ljubavi sa 23 godine mlađom (FOTO)

"Ako ti je otac mojih godina - ja ovo ne mogu da radim": Naš glumac u ljubavi sa 23 godine mlađom (FOTO)

Nova pre 15 sati
Glumac Vahidin Prelić, poznat po serijama „Južni vetar“ i „Kalkanski krugovi“, otvoreno je govorio o ljubavi sa 23 godine mlađom Bojanom i reakcijama porodice. Glumac i njegova partnerka Bojana Radić odlučili su da ignorišu predrasude i da svoju vezu… »
"Ako ti je tata mojih godina, ja stvarno ovo ne mogu da radim" Naš glumac u ljubavi sa 23 godine mlađom i ne mari za komentare…

"Ako ti je tata mojih godina, ja stvarno ovo ne mogu da radim" Naš glumac u ljubavi sa 23 godine mlađom i ne mari za komentare…

Kurir pre 16 sati
Ljubav često prkosi pravilima, godinama i očekivanjima okoline. Upravo takvu priču imaju glumac Vahidin Prelić i njegova partnerka Bojana Radić. Njih dvoje odlučili su da ignorišu predrasude i da svoju vezu grade po sopstvenim pravilima, iako ih deli čak… »
"Ako ti je tata moje godište, ja ovo ne mogu" Glumac zaveo 23 godine mlađu, različite su veroispovesti i ne mare za…

"Ako ti je tata moje godište, ja ovo ne mogu" Glumac zaveo 23 godine mlađu, različite su veroispovesti i ne mare za…

Blic pre 17 sati
Ljubavna priča Vahidina Prelića i Bojane ruši predrasude o godinama, religiji i udaljenosti. Oboje su se suočili sa predrasudama i reakcijama porodica, ali ljubav im je bila važnija od mišljenja okoline. Ljubav ne broji godine, a ni kilometre. To… »

Vesti dana »