Povezane vesti
Policija maltretirala Srbina sa KiM koji je pošao u Bujanovac po lekove: "Udarali su me, šutirali i psovali"
Newsmax Balkans pre 7 sati
Bojanu Zdravkoviću i njegovom bolesnom ocu iz Paralova kod Gnjilana policija nije dozvolila da automobilom bez ovlašćenja pređu administrativni punkt Bela zemlja prema Bujanovcu, gde su krenuli po lekove. Kancelarija za KiM osudila je nasilje nad ljudima… »
Zdravković: Otac i ja smo doživeli pravu torturu, kosovski policajac mi udarao šamare
Euronews pre 15 sati
Bojan Zdravković iz Paralova kod Gnjilana, koga su zajedno sa bolesnim ocem na administrativnom prelazu Bela Zemlja pripadnici tzv. kosovske policije juče ujutru fizički napali, maltretirali i vređali na nacionalnoj osnovi, izjavio je da su on i njegov… »
Bojana Zdravkovića i njegovog bolesnog oca maltretirala policija na prelazu Bela zemlja
RTS pre 15 sati
Bojan Zdravković je RTS-u ispričao da je od policajca albanske nacionalnosti dobio nekoliko udaraca, da su njega i njegovog oca prskali sprejom i zadržali na ispitivanju, nakon što im nisu dozvolili da pređu punkt Bela zemlja automobilom bez ovlašćenja… »
Zdravković: Otac i ja smo doživeli pravu torturu, kosovski policajac mi udarao šamare
RTV pre 16 sati
GNJILANE - Bojan Zdravković iz Paralova kod Gnjilana, koga su zajedno sa bolesnim ocem na administrativnom prelazu Bela Zemlja pripadnici tzv. kosovske policije juče ujutru fizički napali, maltretirali i vređali na nacionalnoj osnovi, izjavio je da su on… »
Kancelarija za KiM: Bojan Zdravković primer ugnjetavanja Srba na Kosovu
Bujanovačke pre 17 sati
Bujanovac, 13. mart 2026. (foto Medija centar Čaglavica: Bojan Zdravković)) – Iživljavanje pripadnika takozvane kosovske policije na administrativnom prelazu Bela Zemlja nad Bojanom Zdravkovićem iz Paralova kod Gnjilana i njegovim bolesnim ocem novi je… »
Bojana Zdravkovića i njegovog bolesnog oca maltretirala policija na prelazu Bela zemlja
Euronews pre 16 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da tzv. kosovska policija na administrativnom prelazu Bela Zemlja fizički napala, maltertirala i vređala na nacionalnoj osnovi Bojana Zdravkovića iz Paralova kod Gnjilana i njegovog bolesnog oca. Kako je… »
Policajac lažne države Kosovo napao Srbina
Pravda pre 18 sati
Zatim me je odveo između baraka, udario dva šamara, dva puta me šutnuo. Ja sam zatim ušao u kola, a on mi je psovao srpsku majku i sve srpsko. Nazvao me majmunom i nema šta nije rekao, ispričao je Zdravković. Pripadnik tzv. kosovske policije napao je u… »
Novi napad na tzv. Kosovu - hitno se oglasili: "Ogoljeno nasilje"
B92 pre 18 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da tzv. kosovska policija na administrativnom prelazu Bela Zemlja fizički napala, maltertirala i vređala na nacionalnoj osnovi Bojana Zdravkovića iz Paralova kod Gnjilana i njegovog bolesnog oca. Kako je… »
Srbin sa Kosova i Metohije tvrdi da su ga fizički napali pripadnici Kosovske policije
Insajder pre 19 sati
Kosovska policija saopštila je da je juče na administrativnom prelazu Bela Zemlja uhapšen muškarac s Kosova zbog nepostupanja po naređenju policijskog službenika i pružanja otpora prilikom hapšenja, dok Bojan Zdravković iz Paralova tvrdi da ga je… »
"Vređali ga, priveli i držali ga dva sata" Kosovska policija fizički napala i maltretirala Bojana Zdravkovića na…
Blic pre 18 sati
Kancelarija za KiM navodi da je ovo još jedan primer brutalnosti režima Aljbina Kurtija prema Srbima Ističe se da nasilje i maltretiranje Srba dodatno pogoršava ionako težak položaj srpskog naroda i unosi strah Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila… »
Srbin sa Kosova: Na prelazu Bela Zemlja sam dobio batine od kosovskog policajca
Bujanovačke pre 20 sati
Bujanovac, 13. mart 2026.(foto Medija centar Čaglavica snimak ekrana) – Bojan Zdravković iz Paralova kod Gnjilana na Kosovu i Metohiji tvrdi da ga je u četvrtak na prelazu Bela Zemlja nedaleko od Bujanovca fizički napao kosovski policijac. Pored batina… »
Na prelazu Bela Zemlja tzv. kosovski policajac tukao i psovao Srbina
Sputnik pre 21 sat
Pripadnik takozvane kosovske policije napao je u četvrtak ujutru na prelazu Bela Zemlja Srbina Bojana Zdravkovića iz Paralova na Kosovu i Metohiji, tukao ga, psovao i vređao, na kraju poprskao, najverovatnije, biber sprejom po licu. Ovo je za Medija… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu 14. mart 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Amerika sravnila sa zemljom vojne ciljeve na ostrvu Harg. Oglasio se Tramp nakon surovog napada: "Ovo je jedno od najmoćnijih bombardovanja u istoriji Bliskog istoka"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
SAD nude nagradu do 10 miliona dolara za informacije o iranskim liderima
Danas pre 9 satijoš 1 povezana