Povezane vesti

"Rekla sam - hvala bogu, napokon!" Naša pevačica zaprošena odmah nakon operacije, a evo zašto venčanicu još uvek ne kupuje…

"Rekla sam - hvala bogu, napokon!" Naša pevačica zaprošena odmah nakon operacije, a evo zašto venčanicu još uvek ne kupuje…

Blic pre 8 sati
Svadba je zakazana za novembar zbog njenih brojnih radnih obaveza tokom godine. Pripreme za venčanje su u toku, ali Varja još nije odabrala venčanicu jer i ona i verenik žele prvo da smršaju. Pevačica Varja Topalović podelila je sa javnošću detalje svoje… »
"Venčanicu nisam odabrala jer i on i ja čekamo da smršamo" Pevačica se verila, a svadbu čeka zbog dijete i još jednog razloga…

"Venčanicu nisam odabrala jer i on i ja čekamo da smršamo" Pevačica se verila, a svadbu čeka zbog dijete i još jednog razloga…

Kurir pre 8 sati
Varja Topalović, gostujući u jednoj emisiji, govorila je koliko problem imaju pevači kada trebaju da odaberu dan svog venčanja. S obzirom da su pevači, generalno prisutni na venčanjima tokom čitave sezone venčanja, Varja je odlučila da se uda u novembru… »
"Venčanicu još nisam izabrala - i verenik i ja čekamo da smršamo": Naša pevačica zakazala svadbu, pa obustavila sve pripreme…

"Venčanicu još nisam izabrala - i verenik i ja čekamo da smršamo": Naša pevačica zakazala svadbu, pa obustavila sve pripreme…

Nova pre 11 sati
Pevačica Varja Topalović gostovala je u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanja Vasiljević na portalu Nova.rs, gde je govorila o privatnom životu i planovima za svadbu sa svojim verenikom. Ona je otkrila i kako je došlo do prosidbe. „Ma kod kuće… »

Vesti dana »