Povezane vesti

"Podočnjaci su mi se spustili do pola lica": Sofija Milošević prošla kroz dramu nakon estetske intervencije

"Podočnjaci su mi se spustili do pola lica": Sofija Milošević prošla kroz dramu nakon estetske intervencije

Nova pre 19 sati
Manekenka Sofija Milošević otvoreno je govorila o neprijatnom iskustvu sa estetskim zahvatom, otkrivši da je zbog greške lekara završila sa prekomernom količinom filera u predelu podočnjaka. Kako je objasnila, prvobitna namera bila je samo da ublaži… »
"Izgledala sam kao da su me pčele izujedale": Sofija Milošević nadrljala zbog filera, spustili joj se do pola lica

"Izgledala sam kao da su me pčele izujedale": Sofija Milošević nadrljala zbog filera, spustili joj se do pola lica

Mondo pre 20 sati
Sofija Milošević je ispričala da je jednom prilikom odlučila da koriguje podočnjake, a nakon posete lekaru i dogovora, intervencija je počela. Međutim, doktor je pogrešio i stavio joj previše filera. Manekenka je sad pričala o detaljima ove neprijatne… »
"Doktor mi je stavio filere, spustilo se do pola lica" Sofija Milošević o detaljima drame nakon estetske intervencije: Očajna…

"Doktor mi je stavio filere, spustilo se do pola lica" Sofija Milošević o detaljima drame nakon estetske intervencije: Očajna…

Kurir pre 20 sati
Sofija Milošević, jedna je od najlepših manekenki sa naše scene, a da ulaže u svoj i fizički izgled govorila je više puta, a i očigledno je. Međutim, jednom prilikom Sofija je odlučila da koriguje podočnjake, a nakon posete lekaru i dogovora… »

Vesti dana »