Povezane vesti
Skandal trese teniski svet: Damir Džumhur hteo da se bije! Prštale pretnje na terenu, sudija sprečila opšti karambol!
Večernje novosti pre 14 sati
NEVEROVATNE scene viđene su na čelendžer Turniru u DOminikanskoj Republici, a glavni akter bio je teniser iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur. FOTO: Printskrin/Iks/Tiempodetennis1 Džumhur je poražen na startu čelendžera od Čaka Vonga, a duel je obeležio… »
Džumhur izazvao haos tokom meča: "Smešno ti je, ha? Gledaj me u lice i smej se"
Telegraf pre 23 sata
Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur ponovo je pokazao svoju preku narav, a ovoga puta "nastradao" je mladi talenat iz Hong Konga, Kolman Vong. Na turniru u Kap Kani (Cap Cana Cup), nakon velike borbe i preokreta, Vong je slavio sa 3-6, 6-4, 6-2… »
"Smešno je?! Pogledaj me u lice i smej se!" Bosanski teniser napao rivala usred meča: Snimak sve šokirao, malo je falilo da…
Kurir pre 23 sata
Teniser iz Bosne i Hercegovine, Damir Džumhur, ponovo je napravio haos. Ovog puta našao se u centru pažnje na čelendžeru u Kap Kani u Dominikanskoj republici, a sve posle rasprave sa 21-godišnjim protivnikom iz Hongkonga, Kolmanom Vongom. Haos je nastao… »
Džumhur napravio haos usred meča: "Pogledaj me u lice i smej se" VIDEO
B92 pre 24 sata
Teniser iz BiH Damir Džumhur našao se u centru pažnje na Čelendžer turniru u Kap Kani u Dominikanskoj Republici zbog žestoke rasprave sa 21-godišnjim rivalom Kolmanom Vongom iz Hongkonga. Incident se dogodio u odlučujućem, trećem setu meča. Vong je došao… »
A nakon Hrvata i Bosanac zgrozio ceo svet! "Smešno, zar ne? Gledaj me u lice i smej se onda" (video)
Večernje novosti pre 1 dan
TENISER iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur (33) doživeo je četvrti uzastopni poraz, a njegov meč protiv Čaka Vonga (21) na Čelendžer turniru u Dominikanskoj Republici obeležio je i njegov verbalni sukob sa protivnikom. Foto: Profimedia Incident se… »
(VIDEO) Džumhur ljutito Vongu: Pogledaj me u lice i nasmej se
Sport klub pre 1 dan
Damir Džumhur, temperamentni teniser iz Bosne i Hercegovine, potpuno je izgubio nerve u porazu u drugom kolu čelindžera u Kap Kani, u Dominikanskoj republici. Povod je bio njegov zaključak da se protivnik, Koleman Vong iz Hongkonga, nasmejao njegovoj… »
Vesti dana »
Učesnici Beogradskog marša u Borči odali poštu stradalima u padu nadstrešnice
Beta pre 3 minutajoš 9 povezanih
BLOG UŽIVO Rojters: Američka ambasada u Bagdadu pogođena raketom, Tramp tvrdi da je Iran poražen; Teheran preti odmazdom ukoliko budu pogođeni njegovi objekti (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 43 povezane
Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 21 stepen
Nedeljnik pre 3 satajoš 26 povezanih
"Rešenja" u minut do 12 za Srbe na Kosovu: Šta Beograd može da učini povodom zakona o strancima?
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih