Повезане вести

Вучевић: Циљ СНС је победа у свих 10 општина

Еуроневс пре 2 сата
Председник СНС и саветник председника Србије Милош Вучевић изјавио је данас да је циљ те странке победа у свих 10 општина где се 29. марта одржавају избори. "Председник Вучић и ја смо имали разговор после Главног одбора СНС, где… »

РТВ пре 3 сата
БЕОГРАД - Председник СНС и саветник председника Србије Милос Вучевић изјавио је данас да је циљ те странке победа у свих 10 општина где се 29. марта одржавају избори. "Председник Вучић и ја смо имали разговор после Главног… »

Блиц пре 3 сата
Вучевић каже да су избори тежак изазов за СНС Каже да СНС има велику подршку младих Председник СНС и саветник председника Србије Милос Вучевић изјавио је данас да је циљ те странке победа у свих 10 општина где се 29. марта… »
Вучевић: Ја не одлучујем ко ме обезбеђује, већ надлежне институције

Глас Зајечара пре 4 сати
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас, поводом текса листа Данас да га одред специјалне јединице војне полиције "Кобре" и даље обезбеђује иако му је мандат премијера престао пре десет месеци, да… »
Вучевић о свом обезбеђењу: Не одлучујем ја, већ институције

Вучевић о свом обезбеђењу: Не одлучујем ја, већ институције

Радио 021 пре 4 сати
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић реаговао је на писање листа Данас о томе да и даље има обезбеђење, иако му је мандат премијера истекао пре девет месеци. Вучевић је на друштвеним мрежама написао да не одлучује… »

Н1 Инфо пре 6 сати
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас, поводом текста листа Данас да га одред специјалне јединице војне полиције "Кобре" и даље обезбеђује иако му је мандат премијера престао пре десет месеци… »

Бета пре 5 сати
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас, поводом текса листа Данас да га одред специјалне јединице војне полиције "Кобре" и даље обезбеђује иако му је мандат премијера престао пре десет месеци, да… »
Вучевић: Ја не одлучујем ко ме обезбеђује, одлуку о томе доносе надлежне институције

Вучевић: Ја не одлучујем ко ме обезбеђује, одлуку о томе доносе надлежне институције

Блиц пре 5 сати
Вучевић је оценио да је недопустиво увлачење припадника елитне јединице Војске Србије у политичке обрачуне и сензационалистичке наслове Нагласио је да се стално производе афере како би избегла стварна политичка расправа… »
„Ја не одлучујем ко ме обезбеђује“: Милош Вучевић реаговао на текст у Данасу

„Ја не одлучујем ко ме обезбеђује“: Милош Вучевић реаговао на текст у Данасу

Данас пре 6 сати
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић огласио се поводом текста који је објавио Данас, а о томе зашто њега и даље обезбеђују Кобре, те навео да он не одлучује о томе ко га обезбеђује. „Поводом текста који је објавио… »

Сербиан Невс Медиа пре 5 сати
Вучевић је на друштвеној мрежи Икс (КС) написао да то никада није радио, нити је икада тражио било какве привилегије, већ да о томе одлучују надлежне државне институције на основу безбедносних процена и у складу са законом. „Свако… »

Радио сто плус пре 5 сати
Вучевић је на друштвеној мрежи Икс (КС) написао да то никада није радио, нити је икада тражио било какве привилегије, већ да о томе одлучују надлежне државне институције на основу безбедносних процена и у складу са законом. “Свако… »

Еуроневс пре 6 сати
Председник СНС и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је данас да он не одлучује ко га обезбеђује нити је икада тражио било какве привилегије, већ да одлуку о томе доносе надлежне институције у Србији, а на основу… »
Објавили како се штити бивши премијер! Где су камере и колико га људи обезбеђује, притисци да се Вучевићу укине зштита

Објавили како се штити бивши премијер! Где су камере и колико га људи обезбеђује, притисци да се Вучевићу укине зштита

Дневник пре 6 сати
Опозициони лист ''Данас'' позвао је да се Милошу Вучевићу укине обезбеђење, и то само дан након обележавања годишњице атентата на Зорана Ђинђића - што је изазвало скандал на политичкој сцени. Прошле године, 13. августа, у… »
Недопустиво! У политичке обрачуне увлаче и припаднике елитне јединице војске! Лидер СНС реаговао на измишљену аферу "Данаса"…

Недопустиво! У политичке обрачуне увлаче и припаднике елитне јединице војске! Лидер СНС реаговао на измишљену аферу "Данаса"…

Дневник пре 6 сати
Лидер напредњака и саветник председника републике за регионална питања Милош Вучевић огласио се поводом текста који је објавио лист „Данас“, а у којем се по ко зна који пут покушава направити наводна „афера“ око његовог… »

Вести дана »