Povezane vesti
Vučević: Cilj SNS je pobeda u svih 10 opština
Euronews pre 21 dana
Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je cilj te stranke pobeda u svih 10 opština gde se 29. marta održavaju izbori. "Predsednik Vučić i ja smo imali razgovor posle Glavnog odbora SNS, gde sam rekao da se ide na… »
RTV pre 21 dana
BEOGRAD - Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije Milos Vučević izjavio je danas da je cilj te stranke pobeda u svih 10 opština gde se 29. marta održavaju izbori. "Predsednik Vučić i ja smo imali razgovor posle Glavnog odbora SNS, gde sam rekao da… »
Blic pre 21 dana
Vučević kaže da su izbori težak izazov za SNS Kaže da SNS ima veliku podršku mladih Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije Milos Vučević izjavio je danas da je cilj te stranke pobeda u svih 10 opština gde se 29. marta održavaju izbori. - Predsednik… »
Vučević: Ja ne odlučujem ko me obezbeđuje, već nadležne institucije
Glas Zaječara pre 21 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas, povodom teksa lista Danas da ga odred specijalne jedinice vojne policije "Kobre" i dalje obezbeđuje iako mu je mandat premijera prestao pre deset meseci, da on ne odlučuje ko će ga… »
Vučević o svom obezbeđenju: Ne odlučujem ja, već institucije
Radio 021 pre 21 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević reagovao je na pisanje lista Danas o tome da i dalje ima obezbeđenje, iako mu je mandat premijera istekao pre devet meseci. Vučević je na društvenim mrežama napisao da ne odlučuje on ko će ga i koliko… »
N1 Info pre 21 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas, povodom teksta lista Danas da ga odred specijalne jedinice vojne policije "Kobre" i dalje obezbeđuje iako mu je mandat premijera prestao pre deset meseci, da on ne odlučuje ko će ga… »
Beta pre 21 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas, povodom teksa lista Danas da ga odred specijalne jedinice vojne policije "Kobre" i dalje obezbeđuje iako mu je mandat premijera prestao pre deset meseci, da on ne odlučuje ko će ga… »
Vučević: Ja ne odlučujem ko me obezbeđuje, odluku o tome donose nadležne institucije
Blic pre 21 dana
Vučević je ocenio da je nedopustivo uvlačenje pripadnika elitne jedinice Vojske Srbije u političke obračune i senzacionalističke naslove Naglasio je da se stalno proizvode afere kako bi izbegla stvarna politička rasprava Predsednik SNS i savetnik… »
„Ja ne odlučujem ko me obezbeđuje“: Miloš Vučević reagovao na tekst u Danasu
Danas pre 21 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević oglasio se povodom teksta koji je objavio Danas, a o tome zašto njega i dalje obezbeđuju Kobre, te naveo da on ne odlučuje o tome ko ga obezbeđuje. „Povodom teksta koji je objavio list ‘Danas’, a u kojem… »
Serbian News Media pre 21 dana
Vučević je na društvenoj mreži Iks (X) napisao da to nikada nije radio, niti je ikada tražio bilo kakve privilegije, već da o tome odlučuju nadležne državne institucije na osnovu bezbednosnih procena i u skladu sa zakonom. „Svako ko ima i minimum znanja… »
Radio sto plus pre 21 dana
Vučević je na društvenoj mreži Iks (X) napisao da to nikada nije radio, niti je ikada tražio bilo kakve privilegije, već da o tome odlučuju nadležne državne institucije na osnovu bezbednosnih procena i u skladu sa zakonom. “Svako ko ima i minimum znanja… »
Vučević: Ja ne odlučujem ko me obezbeđuje, odluku o tome donose nadležne institucije
Euronews pre 21 dana
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da on ne odlučuje ko ga obezbeđuje niti je ikada tražio bilo kakve privilegije, već da odluku o tome donose nadležne institucije u Srbiji, a na osnovu bezbednosnih procena i u… »
Objavili kako se štiti bivši premijer! Gde su kamere i koliko ga ljudi obezbeđuje, pritisci da se Vučeviću ukine zštita
Dnevnik pre 21 dana
Opozicioni list ''Danas'' pozvao je da se Milošu Vučeviću ukine obezbeđenje, i to samo dan nakon obeležavanja godišnjice atentata na Zorana Đinđića - što je izazvalo skandal na političkoj sceni. Prošle godine, 13. avgusta, u Novom Sadu je zabeležen… »
Nedopustivo! U političke obračune uvlače i pripadnike elitne jedinice vojske! Lider SNS reagovao na izmišljenu aferu "Danasa"…
Dnevnik pre 21 dana
Lider naprednjaka i savetnik predsednika republike za regionalna pitanja Miloš Vučević oglasio se povodom teksta koji je objavio list „Danas“, a u kojem se po ko zna koji put pokušava napraviti navodna „afera“ oko njegovog obezbeđenja. -Osećam obavezu da… »
Vesti dana »
Iranski zvaničnik: Zatvaranje Ormuskog moreuza može da se održava godinama
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
Luka Dončić neće igrati dosta dugo zbog povrede, stigle najteže moguće vesti za Lejkerse!
Telegraf pre 4 minutajoš 7 povezanih