Povezane vesti

"Lekari su mi rekli da imam još 3 meseca života" Vedrana Rudan u potresnoj objavi o svojoj bolesti

"Lekari su mi rekli da imam još 3 meseca života" Vedrana Rudan u potresnoj objavi o svojoj bolesti

Telegraf pre 1 dan
Hrvatska književnica Vedrana Rudan ponovo je izazvala burne reakcije javnosti. Poznata po oštrom jeziku i beskompromisnom pisanju, autorka je u jednoj od svojih skorašnjih kolumni otvoreno govorila o teškoj bolesti, suočavanju sa terminalnom dijagnozom i… »
"Lekari u Zagrebu su mi rekli da imam još tri meseca života": Vedrana Rudan otvoreno o borbi sa rakom

"Lekari u Zagrebu su mi rekli da imam još tri meseca života": Vedrana Rudan otvoreno o borbi sa rakom

Nova pre 11 sati
Poznata književnica Vedrana Rudan već duže vreme boluje od raka žučnih kanala, a u svojim tekstovima otvoreno govori o tome. U poslednjem tekstu pod nazivom "Nakon duge i teške..." na blogu Rudan.info, Vedrana je opisala detalje borbe, te otkrila da… »
"Lekari su mi rekli da imam još 3 meseca života" Vedrana Rudan u potresnoj objavi progovorila o borbi sa opakom bolešću

"Lekari su mi rekli da imam još 3 meseca života" Vedrana Rudan u potresnoj objavi progovorila o borbi sa opakom bolešću

Blic pre 12 sati
Lekari u Zagrebu su joj saopštili da ima još samo tri meseca života. Rudan smatra da otvorenost lekara omogućava pacijentima vreme za organizaciju i suočavanje sa krajom. Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan ponovo je uzdrmala javnost, ali ovog… »
"Lekari u Zagrebu su mi rekli da imam još tri meseca života", Vedrana Rudan nikad iskrenije o bolesti

"Lekari u Zagrebu su mi rekli da imam još tri meseca života", Vedrana Rudan nikad iskrenije o bolesti

Kurir pre 12 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan ponovo je izazvala burne reakcije javnosti. Poznata po oštrom jeziku i beskompromisnom pisanju, autorka je u jednoj od svojih skorašnjih kolumni otvoreno govorila o teškoj bolesti, suočavanju sa terminalnom dijagnozom i… »
Vedrani Rudan doktori dali još 3 meseca života: Oglasila se nakon strašne svađe sa sinom, ne želi ga na sahrani

Vedrani Rudan doktori dali još 3 meseca života: Oglasila se nakon strašne svađe sa sinom, ne želi ga na sahrani

Mondo pre 12 sati
Vedrana Rudan već neko duže vreme bije bitku sa teškim oblikom kancera, a o svojoj borbi redovno piše na svom blogu. Nažalost, književnica je sada otkrila nove detalje, te priznala da su joj doktori dali još tri meseca života, a potom se osvrnula i na… »

Vesti dana »