Povezane vesti
Lazarević: Tzv. Kosovo nije punopravna članica u BIE, učestvuje na Ekspu kao deo Srbije
Blic pre 10 sati
Ministarka Jagoda Lazarević je izjavila da tzv. Kosovo nije punopravna članica BIE jer nema pravo glasa niti stolicu u UN Ona je pojasnila da se njena izjava odnosila isključivo na punopravne članice međunarodnog komiteta Ministarka unutrašnje i spoljne… »
"Kosovo učestvuje na Expo 2027 u Beogradu": Ministarka Jagoda Lazarević potvrdila i na koji način
Kurir pre 10 sati
Saopštenje ministarke Jagode Lazarević prenosimo u celosti: - S obzirom na to da je novinar srpskog izdanja magazina Forbes danas objavio tekst u kome, očigledno uznemiren mojim odgovorom njegovom kolegi iz Albanije, navodi da sam napravila „gaf i da sam… »
Lazarević: Tzv. Kosovo nije punopravna članica Međunarodnog komiteta za izložbe
RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine i komesar Ekspo 2027 godine Jagoda Lazarević izjavila je danas da je kada je na pres konferenciji u okviru susreta učesnika ove izložbe rekla da tzv. Kosovo nije član Međunarodnog komiteta za izložbe… »
Može li Kosovo samostalno da nastupi na Ekspu 2027 i koji je gaf napravila ministarka Lazarević u Sava centru
Forbes pre 16 sati
Upravo završeni drugi susret međunarodnih učesnika Ekspa 2027, organizovan tokom tri dana u Srbiji, možda i neočekivano je u fokus stavio izostanak predstavnika Kosova među više od 450 inostranih delegata. Doduše, nikada nije ni bilo predviđeno da budu… »
Vesti dana »
Spisak objavljen! Stejt department nudi 10 miliona dolara za informacije o novom vođi Irana: Na listi i ovi visoki funkcioneri
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Evropska komisija o nabavci oružja od Kine: Evropski put Srbije zahteva jasne strateške izbore
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Milica Todorović prvi put u javnosti nakon porođaja: Skockala se u fulu i poručila: "Ispunila mi se želja" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana