Povezane vesti

"Videćete moje pesnice samo kada osvojimo Evroligu i prvenstvo Grčke"

"Videćete moje pesnice samo kada osvojimo Evroligu i prvenstvo Grčke"

B92 pre 22 sata
Panatinaikos je u Atini savladao Žalgiris rezultatom 82:78 i upisao važnu pobedu u Evroligi, a trener Ergin Ataman posle meča je govorio i o kritikama koje dobija na društvenim mrežama. Grčki tim sada ima isti skor kao litvanski predstavnik (17-14), ali… »
"Ergin Ataman je najgori trener u Evropi! Pa i na svetu! Trebalo bi da ode!" Turčin zagrmeo kao nikada do sada: Poslao je…

"Ergin Ataman je najgori trener u Evropi! Pa i na svetu! Trebalo bi da ode!" Turčin zagrmeo kao nikada do sada: Poslao je…

Kurir pre 24 sata
Ekipa Panatinaikosa savladala je Žalgiris sa 92:88, a trener tima iz Atine, Ergin Ataman, imao je svoj šou na konferenciji za medije po završetku meča. Turčin je zagrmeo jače nego ikada i novinarima rekao sledeće. - Videćete me kako dižem pesnicu u… »
"Ataman je najgori i treba da ode": Turčin pred kamerama isprozivao sve kritičare

"Ataman je najgori i treba da ode": Turčin pred kamerama isprozivao sve kritičare

Mondo pre 1 dan
Panatinaikos je uspeo da prekine loš niz i da upiše pobedu. Posle dramatične završnice je pobedio Žalgiris (92:88) u Evroligi. Ergin Ataman pojavio se na konferenciji za medije i to je iskoristio da "pecne" sve kritičare i one koji ga prozivaju. U svom… »
Ergin Ataman odgovorio kritičarima posle pobede: "Izvinjavam se, ali večeras ne mogu da pričaju..."

Ergin Ataman odgovorio kritičarima posle pobede: "Izvinjavam se, ali večeras ne mogu da pričaju..."

Telegraf pre 1 dan
Trener Panatinaikosa, Ergin Ataman, iskoristio je konferenciju za medije posle važnog trijumfa nad Žalgirisom da se ironično obrati kritičarima i pokaže koliko je njegova ekipa zaslužila pohvale. Nakon četiri uzastopna poraza u Evroligi, atinski gigant… »

Vesti dana »