Povezane vesti

Beograd kao svetska prestonica poslovnih događaja - kako kongresni turizam menja lice grada

Beograd kao svetska prestonica poslovnih događaja - kako kongresni turizam menja lice grada

RTS pre 5 sati
Posle sarajevske Olimpijade, Ekspo je najveći događaj u regionu, kažu učesnici međunarodnog poslovnog skupa kongresne industrije koji se održava u prestonici. Konferencija je posvećena uticaju velikih globalnih manifestacija na život i razvojne… »
Kako globalni događaji menjaju gradove? Beograd okupio preko 100 lidera event industrije na konferenciji

Kako globalni događaji menjaju gradove? Beograd okupio preko 100 lidera event industrije na konferenciji

Blic pre 7 sati
Beograd i Ložionica su bili domaćini prvog međunarodnog poslovnog skupa kongresne industrije “Try Before you Buy - Belgrade” by Conventa Konferencija je istakla uticaj velikih globalnih manifestacija poput Olimpijskih igara i EXPO 2027 na razvoj i… »
Kako globalni događaji menjaju gradove? Beogradu 30 miliona evra od kongresne industrije

Kako globalni događaji menjaju gradove? Beogradu 30 miliona evra od kongresne industrije

BizLife pre 9 sati
Beograd i Ložionica su danas bili domaćini prvog međunarodnog poslovnog skupa kongresne industrije “Try Before you Buy – Belgrade” by Conventa, koji je okupio vodeće profesionalce iz industrije poslovnih događaja, turizma i korporativnog sektora iz… »
Čuveni američki humanitarac za Kurir: Svi su mi govorili da moram u Beograd, sad mi je jasno i zašto

Čuveni američki humanitarac za Kurir: Svi su mi govorili da moram u Beograd, sad mi je jasno i zašto

Kurir pre 12 sati
U susret EXPO-u koji će biti održan od 15. maja do 15. avgusta 2027. u Beogradu, danas je u Ložionici održan prvi međunarodni poslovni skup kongresne industrije "Try Before you Buy - Belgrade" by Conventa, koji je okupio vodeće profesionalce iz… »
Kako globalni događaji menjaju gradove? Beograd okupio preko 100 lidera event industrije na međunarodnoj konferenciji

Kako globalni događaji menjaju gradove? Beograd okupio preko 100 lidera event industrije na međunarodnoj konferenciji

Euronews pre 12 sati
Beograd i Ložionica su danas bili domaćini prvog međunarodnog poslovnog skupa kongresne industrije "Try Before you Buy - Belgrade" by Conventa, koji je okupio vodeće profesionalce iz industrije poslovnih događaja, turizma i korporativnog sektora iz… »

Vesti dana »