Povezane vesti

Putin i Tramp se bore za ključno oružje u Iranu: Teheran može da napravi 10 nuklearnih bombi

Putin i Tramp se bore za ključno oružje u Iranu: Teheran može da napravi 10 nuklearnih bombi

Mondo pre 38 minuta
Američki predsednik Donald Tramp je odbio ponudu ruskog predsednika Vladimira Putina da se obogaćeni uranijum iz Irana prebaci u Rusiju, saznaje " Aksios". Njih dvojica su telefonom razgovarala u ponedeljak 9. marta nešto duže od sat vremena i… »
Tramp: Putine, ne

Tramp: Putine, ne

B92 pre 29 minuta
Američki predsednik Donald Tramp odbio je tokom telefonskog razgovora ove nedelje ponudu ruskog predsednika Vladimira Putina da se iranski obogaćeni uranijum prebaci u Rusiju. Ponuda je bila deo sporazuma o okončanju rata koji Sjedinjene Američke Države… »
Gori američki nosač: Potvrđene tvrdnje Irana

Pravda pre 48 minuta
Na najvećem američkom nosaču aviona na svetu USS Gerald R. Ford izbio je požar u četvrtak 12. marta. Povređena su dva člana posade. Američka vojska potvrdila je da je požar posledica vojnih dejstava, ali nije iznela detalje. Predhodno je Iran saopštio da… »
"Mislim da on pomaže Iranu": Tramp uperio prst u Putina zbog rata na Bliskom istoku

"Mislim da on pomaže Iranu": Tramp uperio prst u Putina zbog rata na Bliskom istoku

Mondo pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp je u intervjuu za "Fox News Radio" govorio o ratu na Bliskom istoku i oglasio se o navodima da ruski predsednik Vladimir Putin pomaže Iranu, prenosi " Gardijan". Američke obaveštajne službe su u prvim danima… »

Pravda pre 4 sati
Na najvećem američkom nosaču aviona na svetu USS Gerald R. Ford izbio je požar u četvrtak 12. marta. Povređena su dva člana posade. Američka vojska potvrdila je da je požar posledica vojnih dejstava, ali nije iznela detalje. Predhodno je Iran saopštio da… »
Ima povređenih u požaru na najvećem nosaču aviona na svetu: Hitno se oglasio general američke vojske (foto)

Ima povređenih u požaru na najvećem nosaču aviona na svetu: Hitno se oglasio general američke vojske (foto)

Mondo pre 5 sati
General Den Kejn, načelnik združenih snaga američke vojske, saopštio je da su povređena dva člana posade najvećeg američkog nosača aviona na svetu USS Gerald R. Ford zbog požara, piše " CNN". Požar nije izbio zbog borbenih dejstava. "U mislima smo sa… »
Tramp u uživo programu odbrusio Zelenskom: "Mi imamo najbolje dronove, ne treba nam ničija pomoć"

Tramp u uživo programu odbrusio Zelenskom: "Mi imamo najbolje dronove, ne treba nam ničija pomoć"

Mondo pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp je danas negirao da je Sjedinjenim Državama potrebna pomoć Ukrajine u borbi sa iranskim "šahed" dronovima. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je 5. marta izjavio da će poslati Sjedinjenim Državama stručnjake za borbu… »
Tramp: Putin „možda malo" pomaže Iranu, jer misli da mi pomažemo Ukrajini

Tramp: Putin „možda malo" pomaže Iranu, jer misli da mi pomažemo Ukrajini

Politika pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ruski predsednik Vladimir Putin "možda malo" pomaže Iranu. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ruski predsednik Vladimir Putin "možda malo" pomaže Iranu. „Mislim da on… »
"Mislim da Putin malo pomaže Iranu", Tramp: Verovatno misli da mi...

"Mislim da Putin malo pomaže Iranu", Tramp: Verovatno misli da mi...

Večernje novosti pre 7 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ruski predsednik Vladimir Putin "možda malo" pomaže Iranu. FOTO: Profimedia - Mislim da on možda malo pomaže njima (Iranu), da, pretpostavljam. I on verovatno misli da mi pomažemo Ukrajini, zar ne? -… »
Tramp odgovorio na pitanje o pomoći naftnim tankerima: "Uradili bismo to ako bi bilo potrebno"

Tramp odgovorio na pitanje o pomoći naftnim tankerima: "Uradili bismo to ako bi bilo potrebno"

Telegraf pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će Vašington pratiti brodove kroz Ormuski prolaz ako to bude potrebno, dodajući u intervjuu za "Foks njuz" (Fox News) da će SAD udariti na Iran "veoma snažno tokom sledeće nedelje". Na pitanje o pomoći… »
Opasne tvrdnje iz Vašingtona: Putin pomaže Iranu?

Opasne tvrdnje iz Vašingtona: Putin pomaže Iranu?

B92 pre 8 sati
Donald Tramp izjavio je da Rusija možda pomaže Iranu i sugerisao da Vladimir Putin na taj način odgovara na američku pomoć Ukrajini, uz upozorenje da bi SAD mogle snažno da udare. Američki predsednik Donald Tramp u intervjuu za Foks njuz komentarisao je… »
Poznat ishod požara na najvećem ratnom brodu na svetu! General Kejn: Povređeno dvoje članova posade američkog nosača aviona…

Poznat ishod požara na najvećem ratnom brodu na svetu! General Kejn: Povređeno dvoje članova posade američkog nosača aviona…

Kurir pre 8 sati
General Den Kejn, načelnik Združenog generalštaba vojske SAD, saopštio je danas da je dvoje članova posade američkog nosača aviona "USS Džerald R. Ford" povređeno nakon požara na tom najvećem ratnom brodu na svetu. Skaj njuz prenosi da je Kejn to kazao… »
Tramp: Putin pomaže Iranu, možda, ali...

Tramp: Putin pomaže Iranu, možda, ali...

Telegraf pre 10 sati
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da ruski predsednik Vladimir Putin možda pomaže Iranu. Njegovi komentari dolaze nakon što su američke obaveštajne službe ukazivale na to da je Rusija pružila Iranu informacije koje bi mogle pomoći Teheranu da napadne… »

Vesti dana »