Povezane vesti
Predstavnica Rumunije na Evroviziji na meti kritika zbog pesme "Davi me"
Euronews 13.03.2026
Predstavnica Rumunije na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije, Aleksandra Kapitanesku, koja izvodi numeru "Choke me" (Davi me) našla se na meti kritika. Naime, pojedini su je ocenili kao "opasnu i nesmotrenu" jer smatraju da poziva na davljenje… »
Predstavnica Rumunije na meti kritika zbog pesme „Davi me”
Politika 13.03.2026
Negativna reakcija na pesmu proširila se na internetu. Predstavnica Rumunije na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije Aleksandra Kapitanesku koja izvodi numeru „Choke me” (Davi me) našla se na meti kritika zbog toga što je njena pesma označena kao… »
Vesti dana »
Prve reči oca ubijene devojčice iz Ribnikara nakon presude! Atmosfera u sudnici nikad teža, spuštali glave i brisali suze, dok im je jedna stvar najteže pala
Kurir pre 19 minutajoš 106 povezanih
Novosadsko tužilaštvo: Još dve osobe uhapšene zbog nabavljanja lažnih identiteta kriminalcima
In medija pre 1 satjoš 33 povezane
Ministarstvo informisanja: Izražavamo zabrinutost zbog napada na Verana Matića, nadležni da preduzmu mere
Insajder pre 33 minutajoš 51 povezana
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Poslanici nastavili raspravu o izmenama "Mrdićevih zakona", polemika vlasti i opozicije
Insajder pre 13 minutajoš 30 povezanih