Povezane vesti
„Ili moja, ili mrtva“: U pet godina ubijeno 26 žena u Severnoj Makedoniji
N1 Info pre 21 dana
Severna Makedonija spada među zemlje s najvišom stopom ubistava žena u Evropi. Zbog nedostatka pravnog okvira ne zna se koliko je među njima žrtava femicida. Glavni problem je prevencija, tvrdi pravnica Marta Gusar. „Ili ćeš biti moja, ili si mrtva“ –… »
Femicid u Severnoj Makedoniji: 26 ubijenih žena u pet godina
NIN pre 21 dana
Severna Makedonija spada među zemlje s najvišom stopom ubistava žena u Evropi. Zbog nedostatka pravnog okvira ne zna se koliko je među njima žrtava femicida. Glavni problem je prevencija, tvrdi pravnica Marta Gusar. „Ili ćeš biti moja, ili si mrtva“ –… »
Severna Makedonija: 26 žena ubijeno u pet godina
Dojče vele pre 21 dana
Vesti dana »
Proleće konačno stiže! RHMZ objavio šta nas čeka narednih dana: Temperature i do 24°C!
Telegraf pre 37 minutajoš 17 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
Južne vesti pre 27 minutajoš 16 povezanih
Tragedija potresla planetu: Zid pao na navijače, ima mrtvih - policija otvorila istragu
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Kina zabranjuje odlaganje kremiranih ostataka u 'stanovima za urne'
BBC News pre 22 minutajoš 4 povezane