Povezane vesti

Voditelj "Elite" na štakama zbog povrede noge: Oglasio se hitno iz Urgentnog centra: "Nećemo se gledati..."

Voditelj "Elite" na štakama zbog povrede noge: Oglasio se hitno iz Urgentnog centra: "Nećemo se gledati..."

Telegraf pre 10 sati
Voditelj "Elite 9" Darko Tanasijević danas je završio u Urgentnom centru. On je zbog povrede noge zatražio pomoć lekara, a bolnicu je napustio sa gipsom na nozi. Izvesno veme će se kako je otkrio, kretati uz pomoć štaka. - Nećemo se gledati večeras, ne… »
Voditelj "Elite" na štakama: Darko Tanasijević se hitno oglasio iz Urgentnog: "Nećemo se gledati u rijalitiju, ne mogu na…

Voditelj "Elite" na štakama: Darko Tanasijević se hitno oglasio iz Urgentnog: "Nećemo se gledati u rijalitiju, ne mogu na…

Blic pre 11 sati
Iz bolnice je izašao sa gipsom na desnoj nozi i moraće da koristi štake narednih nedelja. Priznao je da zbog poslovnih obaveza njegov privatni život trpi, ali pokušava da kvalitetno provodi slobodno vreme. Voditelj "Elite 9" Darko Tanasijević danas je… »
"Pio sam terapiju, ali mi je postajalo sve gore" Darko Tanasijević potvrdio pisanje Kurira: Istina je da sam bio u Urgentnom

"Pio sam terapiju, ali mi je postajalo sve gore" Darko Tanasijević potvrdio pisanje Kurira: Istina je da sam bio u Urgentnom

Kurir pre 11 sati
Voditelj Darko Tanasijević danas je u Urgentni centar primljen zbog povrede noge, pisao je prvi Kurir, a lekari su nakon pregleda odlučili da mu stave gips kako bi se povreda sanirala i sprečile eventualne komplikacije. Darko se oglasio za medije i… »
Darko Tanasijević završio u Urgentnom centru: Zabrinuo javnost, poznato u kakvom je stanju

Darko Tanasijević završio u Urgentnom centru: Zabrinuo javnost, poznato u kakvom je stanju

Mondo pre 11 sati
Voditelj Darko Tanasijević završio je u Urgentnom centru. Naime, voditelj rijalitija Elita napustio je bolnicu sa gipsom na desnoj nozi, zbog čega su se odmah pojavile brojne spekulacije o tome šta se zapravo dogodilo. Darko je u Urgentni stigao zbog… »
Darko Tanasijević završio u Urgentnom centru: Voditelj trpeo velike bolove, evo o čemu je reč

Darko Tanasijević završio u Urgentnom centru: Voditelj trpeo velike bolove, evo o čemu je reč

Blic pre 12 sati
Darko je u ranijem intervjuu priznao da mu posao negativno utiče na privatni život Lekari su mu preporučili mirovanje, a detalji same povrede nisu poznati Voditelj Darko Tanasijević danas je završio u Urgentnom centru zbog povrede noge. On je bolnicu… »
Darko Tanasijević završio u Urgentnom centru! Nije dobro, ono što mu se desilo može biti zabrinjavajuće (foto)

Darko Tanasijević završio u Urgentnom centru! Nije dobro, ono što mu se desilo može biti zabrinjavajuće (foto)

Kurir pre 13 sati
Voditelj Darko Tanasijević primećen je kako danas ulazi u Urgentni centar, saznaje Kurir, a prizor koji je usledio nakon pregleda dodatno je uznemirujući. Naime, popularni televizijski voditelj napustio je bolnicu sa gipsom na desnoj nozi, zbog čega su… »
Darko Tanasijević hitno primljen u Urgentni centar!

Darko Tanasijević hitno primljen u Urgentni centar!

Telegraf pre 13 sati
Voditelj Darko Tanasijević završio je u Urgentnom centru. Naime, voditelj rijalitija Elita napustio je bolnicu sa gipsom na desnoj nozi, zbog čega su se odmah pojavile brojne spekulacije o tome šta se zapravo dogodilo. Darko je u Urgentni stigao zbog… »

Vesti dana »