Povezane vesti
Brazilke za BBC: Epstin koristio modnog agenta za regrutaciju devojaka
Danas 13.03.2026
Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i da sam otišla u Njujork, šta bi moglo da mi se desi“, pita se Glausija Fekete. Prve korake u svetu modelinga pravila je 2004. Imala je 16 godina i živela je… »
BBC News 13.03.2026
Agentkinja za manekenstva koristila je kompanije za regrutovanje devojaka i organizovala američke vize za posete Džefriju Epstinu rekle su Brazilke za BBC. Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i… »
Južne vesti 13.03.2026
BBC / Anselmo Cunha Glausija Fekete kaže da joj je modni agent Žan‑Lik Brunel, Epstinov prijatelj, ponudio da je avionom odvede u Njujork Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i da sam otišla u… »
NIN 13.03.2026
Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja "Da nisam poslušala majku i da sam otišla u Njujork, šta bi moglo da mi se desi", pita se Glausija Fekete. Prve korake u svetu modelinga pravila je 2004. Imala je 16 godina i živela je… »
Radio 021 13.03.2026
Agentkinja za manekenstva koristila je kompanije za regrutovanje devojaka i organizovala američke vize za posete Džefriju Epstinu rekle su Brazilke za BBC. BBC / Anselmo Cunha Glausija Fekete kaže da joj je modni agent Žan‑Lik Brunel, Epstinov prijatelj… »
Vesti dana »
Trump odustao od naknade od 20 odsto za saobraćaj kroz Ormuski moreuz
Bloomberg Adria pre 40 minutajoš 31 povezana
Pre podne smena sunca i oblaka, posle podne mogući pljuskovi i grmljavina, temperatura do 34 stepena
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
Tuga u Nišu: Zastave spuštene na pola koplja, svi muzički događaji odloženi - danas je Dan žalosti zbog tragične smrti mlade Nišlijke
RINA pre 14 minutajoš 14 povezanih
Selektor Francuske bljuje vatru - za poraz od Španije kriv mu je arbitar: "Jedno pitanje postavljam, mada neću dati odgovor... Da li ovaj sudija...?!“
Kurir pre 24 minutajoš 19 povezanih
Ministarki Paunović koja žali za propuštenim etničkim čišćenjem trajno zabranjen ulazak na Kosovo
Vreme pre 4 minutajoš 11 povezanih