Povezane vesti
Brazilke za BBC: Epstin koristio modnog agenta za regrutaciju devojaka
Danas pre 2 dana
Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i da sam otišla u Njujork, šta bi moglo da mi se desi“, pita se Glausija Fekete. Prve korake u svetu modelinga pravila je 2004. Imala je 16 godina i živela je… »
BBC News pre 2 dana
Agentkinja za manekenstva koristila je kompanije za regrutovanje devojaka i organizovala američke vize za posete Džefriju Epstinu rekle su Brazilke za BBC. Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i… »
NIN pre 2 dana
Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja "Da nisam poslušala majku i da sam otišla u Njujork, šta bi moglo da mi se desi", pita se Glausija Fekete. Prve korake u svetu modelinga pravila je 2004. Imala je 16 godina i živela je… »
Radio 021 pre 2 dana
Agentkinja za manekenstva koristila je kompanije za regrutovanje devojaka i organizovala američke vize za posete Džefriju Epstinu rekle su Brazilke za BBC. BBC / Anselmo Cunha Glausija Fekete kaže da joj je modni agent Žan‑Lik Brunel, Epstinov prijatelj… »
Južne vesti pre 2 dana
BBC / Anselmo Cunha Glausija Fekete kaže da joj je modni agent Žan‑Lik Brunel, Epstinov prijatelj, ponudio da je avionom odvede u Njujork Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i da sam otišla u… »
Vesti dana »
Pronađene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i 12 kilograma droge u Subotici (FOTO)
N1 Info pre 25 minutajoš 38 povezanih
Rat na Bliskom istoku diže cene goriva: Prosečne cene benzina u Americi porasle za 24 odsto
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Parandilović: Zakon o strancima proizvod saradnje Vučića i Kurtija
Serbian News Media pre 2 satajoš 50 povezanih
Nafta iz hitnih rezervi Međunarodne agencije za energiju uskoro na svetskom tržištu
NIN pre 5 minutajoš 47 povezanih