Povezane vesti

Brazilke za BBC: Epstin koristio modnog agenta za regrutaciju devojaka

Danas pre 2 dana
Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i da sam otišla u Njujork, šta bi moglo da mi se desi“, pita se Glausija Fekete. Prve korake u svetu modelinga pravila je 2004. Imala je 16 godina i živela je… »

BBC News pre 2 dana
Agentkinja za manekenstva koristila je kompanije za regrutovanje devojaka i organizovala američke vize za posete Džefriju Epstinu rekle su Brazilke za BBC. Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i… »

NIN pre 2 dana
Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja "Da nisam poslušala majku i da sam otišla u Njujork, šta bi moglo da mi se desi", pita se Glausija Fekete. Prve korake u svetu modelinga pravila je 2004. Imala je 16 godina i živela je… »

Radio 021 pre 2 dana
Agentkinja za manekenstva koristila je kompanije za regrutovanje devojaka i organizovala američke vize za posete Džefriju Epstinu rekle su Brazilke za BBC. BBC / Anselmo Cunha Glausija Fekete kaže da joj je modni agent Žan‑Lik Brunel, Epstinov prijatelj… »

Južne vesti pre 2 dana
BBC / Anselmo Cunha Glausija Fekete kaže da joj je modni agent Žan‑Lik Brunel, Epstinov prijatelj, ponudio da je avionom odvede u Njujork Upozorenje: U tekstu ima eksplicitnih opisa seksualnog zlostavljanja „Da nisam poslušala majku i da sam otišla u… »

Vesti dana »