Повезане вести

Бразилке за ББЦ: Епстин користио модног агента за регрутацију девојака

Данас 13.03.2026
Упозорење: У тексту има експлицитних описа сексуалног злостављања „Да нисам послушала мајку и да сам отишла у Њујорк, шта би могло да ми се деси“, пита се Глаусија Фекете. Прве кораке у свету моделинга правила је 2004. Имала… »

Јужне вести 13.03.2026
ББЦ / Анселмо Цунха Глаусија Фекете каже да јој је модни агент Жан‑Лик Брунел, Епстинов пријатељ, понудио да је авионом одведе у Њујорк Упозорење: У тексту има експлицитних описа сексуалног злостављања „Да нисам послушала… »

НИН 13.03.2026
Упозорење: У тексту има експлицитних описа сексуалног злостављања "Да нисам послушала мајку и да сам отишла у Њујорк, шта би могло да ми се деси", пита се Глаусија Фекете. Прве кораке у свету моделинга правила је 2004. Имала… »

BBC News 13.03.2026
Агенткиња за манекенства користила је компаније за регрутовање девојака и организовала америчке визе за посете Џефрију Епстину рекле су Бразилке за ББЦ. Упозорење: У тексту има експлицитних описа сексуалног злостављања „Да… »

Радио 021 13.03.2026
Агенткиња за манекенства користила је компаније за регрутовање девојака и организовала америчке визе за посете Џефрију Епстину рекле су Бразилке за ББЦ. ББЦ / Анселмо Цунха Глаусија Фекете каже да јој је модни агент Жан‑Лик… »

Вести дана »