Povezane vesti

Fransisko potvrdio – žele ga Oli i PAO: Mnogo je zainteresovanih

Fransisko potvrdio – žele ga Oli i PAO: Mnogo je zainteresovanih

Sport klub pre 23 sata
Košarkaš Žalgirisa Silvan Fransisko izjavio je da će dobro razmisliti o svojoj budućnosti o tome da li će ostati u litvanskom klubu i naredne sezone. Reprezentativac Francuske ima ugovor sa klubom iz Kaunasa i za narednu sezonu, ali bi već na leto mogao… »
"Žele me crveno-beli i Panatinaikos": Fransisko otkrio sve, kreće trka za Francuza"

"Žele me crveno-beli i Panatinaikos": Fransisko otkrio sve, kreće trka za Francuza"

Večernje novosti pre 1 dan
Silvan Fransisko biće jedan od najtraženijih igrača predstojećeg leta u Evropi, a i sam je košarkaš Žalgirisa govorio o mogućim transferima. FOTO: Profimedia U razgovoru za Novu sport iz Grčke, posle utakmice sa Panatinaikosom, govorio je potencijalnom… »
Fransisko otkrio interesovanje dve ekipe, među njima crveno-beli i PAO

Fransisko otkrio interesovanje dve ekipe, među njima crveno-beli i PAO

Telegraf pre 1 dan
Silvan Fransisko jedan je od najboljih igrača Evrolige ove sezone, iz tog razloga postoji i interesovanje za francuskog igrača, i to od najvećih klubova. Fransisko briljira ove sezone u dresu Žalgirisa i jedan je od najboljih plejmejera lige. Brojni… »
Fransisko potvrdio Grcima pred kamerama: "Žele me Panatinaikos i Olimpijakos"

Fransisko potvrdio Grcima pred kamerama: "Žele me Panatinaikos i Olimpijakos"

Sportske.net pre 1 dan
Vrlo dobru partiju pružio je sinoć Silvan Fransisko u tesnom porazu Žalgirisa u evroligaškom okršaju protiv Panatinaikosa u Atini, a neće biti isključeno ukoliko "OAKA arena" od naredne sezone postane njegov drugi dom, sudeći prema onome što je otkrio za… »

Vesti dana »