Povezane vesti
(Video) Novosađani, pazite kome otvarate vrata! Prevarant ordiniše po Telepu: ušao sa šerpama, izašao s novcem!
Dnevnik 13.03.2026
Čovek sa snimka navodno vara i pljačka penzionere, navodi na Instagramu Serbialive_vesti. Upozorenje je poslala unuka opljačkane žene. „U stan moje bake je ušao uz priču da prodaje šerpe. Kada je otvorila mesto gde drži ušteđevinu, kako bi mu platila… »
"Vara i pljačka penzionere, baki je ukrao ušteđevinu i pobegao": Ako vidite ovog muškarca, ne otvarajte vrata
Telegraf 13.03.2026
Čovek sa snimka navodno vara i pljačka penzionere, navodi na Instagramu Serbialive_vesti. Upozorenje je poslala unuka opljačkane žene. "U stan moje bake je ušao uz priču da prodaje šerpe. Kada je otvorila mesto gde drži ušteđevinu, kako bi mu platila… »
Vesti dana »
Putin hoće sastanak sa Zelenskim; Kijev: "Ako ste iskreni, onda smo i mi spremni"
B92 pre 36 minutajoš 52 povezane
Sutra sednica Skupštine Srbije, pred poslanicima izmene izbornih zakona
NIN pre 3 satajoš 34 povezane
(Foto) Hitno! Nižu se upozorenja RHMZ kakva se retko izdaju! Beograd na udaru ogromnog potopa, tutnji na sve strane
Blic pre 1 satjoš 47 povezanih
Doljevčanin švercovao decu migrante: Uhapšen na granici kodStrezimirovca
Jug press pre 1 satjoš 31 povezana
Mali: Potvrda učešća SAD na EXPO 2027 predstavlja veliko priznanje za Srbiju VIDEO
B92 pre 1 satjoš 40 povezanih