Povezane vesti
"Crnilo od šminke mi se slivalo zbog suza, punđu sam počupala" Srpkinja otkrila šta joj je fudbaler uradio na dan venčanja, a…
Blic 13.03.2026
Otkrila je i da ga je na početku veze ona finansijski izdržavala. Uprkos protivljenju prijateljica, odlučila je da se uda za golmana zbog ljubavi. Žena golmana Milana Borjana, Snežana Borjan, redovno na svom Instagram profilu objavljuje sadržaje koji u… »
"Pred venčanje mi je rekao da izgledam kao baba" Svi zanemeli nakon priznanja Snežane Borjan: Crnilo mi se slivalo niz lice…
Kurir 13.03.2026
Žena golmana Milana Borjana, Snežana Borjan, redovno na svom Instagram profilu objavljuje sadržaje koji u velikoj meri zaintrigiraju kako njene fanove, tako i širu javnost. Jednom prilikom je uz objavljenu sliku vrlo detaljno prepričala dramu u kojoj ju… »
Vesti dana »
Pucnjava na večeri za dopisnike iz Bele kuće: Napadač uhapšen, Donald i Melanija Tramp bezbedno evakuisani
Insajder pre 30 minutajoš 21 povezana
Šamar karijere za Jokića: tuča, isključenje, očajna partija i korak od ispadanja iz plej-ofa
Mondo pre 40 minutajoš 23 povezane
I danas protest Zborova Novog Sada zbog aktivista u pritvoru: Nova i duža blokada saobraćaja
Radio 021 pre 35 minutajoš 1 povezana