Povezane vesti
"Crnilo od šminke mi se slivalo zbog suza, punđu sam počupala" Srpkinja otkrila šta joj je fudbaler uradio na dan venčanja, a…
Blic 13.03.2026
Otkrila je i da ga je na početku veze ona finansijski izdržavala. Uprkos protivljenju prijateljica, odlučila je da se uda za golmana zbog ljubavi. Žena golmana Milana Borjana, Snežana Borjan, redovno na svom Instagram profilu objavljuje sadržaje koji u… »
"Pred venčanje mi je rekao da izgledam kao baba" Svi zanemeli nakon priznanja Snežane Borjan: Crnilo mi se slivalo niz lice…
Kurir 13.03.2026
Žena golmana Milana Borjana, Snežana Borjan, redovno na svom Instagram profilu objavljuje sadržaje koji u velikoj meri zaintrigiraju kako njene fanove, tako i širu javnost. Jednom prilikom je uz objavljenu sliku vrlo detaljno prepričala dramu u kojoj ju… »
Vesti dana »
Marinika Tepić objavila optužni predlog u slučaju Generalštab
Serbian News Media pre 2 satajoš 39 povezanih
Amerika i Iran nastavljaju rat! Totalna eskalacija posle obaranja helikoptera, Tramp izdao naređenje: "Počinje danas i biće veoma snažno!"
Blic pre 34 minutajoš 34 povezane
NIS podneo OFAK-u zahtev za novu licencu za rad i posle 16. juna, Handanović razgovarala sa otpravnikom poslova ambasade SAD
RTV pre 3 satajoš 36 povezanih
Ministarstvo: Posete đaka Ekspu uobičajena svetska praksa i nisu obavezne
Serbian News Media pre 10 minutajoš 33 povezane
Vučić: Na skupu 27. juna ćemo izaći sa imenom liste, izbori za nekoliko meseci
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 21 povezana