Povezane vesti
Vaha promovisan: "Moja karijera je bila završena, došao sam da pokušam da spasim klub"
Sportske.net 13.03.2026
Bosanskohercegovački fudbalski trener Vahid Halihodžić izjavio je danas da je ljubav prema Nantu prevagnula da preuzme taj klub do kraja sezone. "Ovo je moj klub. Kad su me kontaktirali, prvo sam rekao ne. Trebala su mi tri dana da pristanem. Moja… »
Halihodžić preuzeo nant: Ljubav prema klubu je prevagnula
Kurir 13.03.2026
"Ovo je moj klub. Kad su me kontaktirali, prvo sam rekao ne. Trebala su mi tri dana da pristanem. Moja trenerska karijera je bila završena, došao sam da pokušam da spasim klub", rekao je 73-godišnji Halilhodžić na konferenciji za medije. Nant je… »
Vesti dana »
Nastavak suđenja za Generalštab: Državna sekretarka se ne seća ključnog sastanka sa Selakovićem, ali se seća sa Nenadićem
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
"Sada ćete morati da platite" Tramp pobesneo, ponovo preti Iranu: "Siledžija sa Bliskog istoka je mrtav"
Kurir pre 46 minutajoš 25 povezanih
Đaci će organizovano obilaziti Ekspo 2027: Poseta izložbi u planu rada škola za narednu godinu
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: U izraelskim napadima na jugu Libana poginulo 13 ljudi; Tramp: Možda nastavimo napade na iransku infrastrukturu
RTV pre 16 minutajoš 34 povezane