Povezane vesti
Stefan je za otkaz iz kompanije ovog giganta saznao iz novina! Preko noći ukinuli 50.000 radnih mesta: "I moj otac je tamo…
Kurir pre 17 sati
U četvrtak popodne, ispred "Kapije 17", glavnog ulaza u fabriku i srce "Folksvagena" (VW) u Volfsburgu, gde radi oko 60.000 ljudi, smene se smenjuju. Stotine radnika izlaze, dok isto toliko ulazi u pogone. Atmosfera je napeta – vest o ukidanju 50.000… »
Stefan za otpuštanje u Folksvagenu saznao iz medija: "I moj otac je tamo radio, umro je čim se penzionisao"
Telegraf pre 18 sati
Ovako je saznao za masovna otpuštanja u VW-u. Četvrtak popodne kod "Kapije 17", glavne fabrike i srca "Folksvagena" (VW) sa oko 60.000 zaposlenih. Smena se menja. Stotine radnika izlaze iz fabrike, isto toliko ih ulazi. "Bild" želi da zna kako se osećaju… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Zborovi u maršu kroz Beograda, studente u blizini Lučana napali aktivisti vlasti i pretili "lomljenjem glava"
Nova pre 10 minutajoš 11 povezanih
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
Ministarstvo Indije: Dva indijska tankera bezbedno prošla kroz Ormuz
Danas pre 10 minutajoš 45 povezanih
Vučić predao zdravstvo i obrazovanje na KiM: To je sve dogovoreno, kaže emisar EU
Ozon press pre 49 minutajoš 19 povezanih